Nieuws

Wedstrijdverslag JO7

Datum: 3 april 2023 - Categorie: Wedstrijdverslag

Op deze grijze zaterdagochtend komt het jongste team van de vereniging bij elkaar, om lekker een paar wedstrijdjes te gaan spelen. Door de vele regenval van afgelopen dagen zijn er, langs de rand van het veld, aardig wat plassen te vinden waar we het kurk in zien drijven.

De ‘warming-up’ bestaat dan ook uit door die plassen rennen, er in stampen en nog even met de bal het veld over. Gelukkig is het droog, dus zijn ook de supporters in grote getalen naast het veld te vinden. De jonge mannen hebben er enorm veel zin in en dat is over de hele vereniging te horen ‘Wij gaan winnen! Wij gaan winnen!’. De eerste wedstrijd spelen ze tegen JO7-1 en de wedstrijd gaat mooi gelijk op, helaas valt de bal iets vaker in het verkeerde doel, maar zelfs dat heeft geen invloed op het fanatisme en enthousiasme van de jonge spelers.

Vol goede moed beginnen ze aan de tweede wedstrijd, ook deze gaat weer mooi gelijk op en er vallen mooie doelpunten! Na 15 minuten eindigt de wedstrijd in een gelijkspel. Nadat ze weer wat ‘nieuwe’ energie opgedaan hebben, door een bekertje ranja en een snoepje, is het tijd voor de laatste wedstrijd! Ze gaan weer fanatiek van start en al snel valt het eerste doelpunt, blije snoetjes en een hoop gejuich in allerlei vormen. Er vallen nog een aantal doelpunten aan de goede kant (juichen!!) en een paar doelpunten tegen.

Eindstand 6-2; een mooie overwinning voor het jonge team! Als afsluiting nemen de teams nog penalty’s tegen elkaar. De wedstrijddag zit er weer op voor de mannen, ze helpen nog even mee met opruimen van de veldjes en daarna gaan ze blij (en een beetje vermoeid) naar huis. Het was weer een mooie voetbalochtend met veel support, fanatisme, enthousiasme en een hoop plezier.

Goed gedaan toppertjes!