Nieuws

Wedstrijdverslag JO7 zaterdag 19 maart

Datum: 21 maart 2022 - Categorie: Wedstrijdverslag

Wedstrijdverslag JO-7 19 maart ‘22

Vandaag stond er weer eens een thuiswedstrijd (mini-toernooi) op het programma voor de jongste talenten van SV Terheijden. De JO-7 teams van Dongen, TSC en Irene’58 kwamen op bezoek.
Na een koude nacht maar met een heerlijk ochtendzonnetje stonden de jongens te trappelen om te beginnen. Vandaag helaas zonder onze sterkhouders Thijs, Mick, Ezekiël en Luc die er niet bij konden zijn, maar gelukkig hadden we nog zes andere frisse jongens die er veel zin in hadden!

De eerste wedstrijd was tegen Dongen. Na een wat overenthousiast en aanvallend begin lag de bal al snel bij ons in de goal, maar hierna pakten onze jongens al snel de draad weer op en werd direct de gelijkmaker gemaakt. Daarna volgde nog een aantal mooie goals vanuit Terheijden-kant. Jayvi speelde weer met veel druk op de bal en gebruikte ieder gaatje om te kunnen schieten en Bas was achterin onverzettelijk en een sta-in-de-weg voor de aanvallers van Dongen. Na 10 minuten zat de eerste wedstrijd erop en was de overwinning binnen!

De tweede wedstrijd was tegen TSC, historisch gezien een lastige tegenstander voor Terheijden. Gelukkig arriveerde Wout net voor deze wedstrijd, de haren nog nat van het zwembad, maar met nog genoeg energie om lekker te voetballen. De wedstrijd ging mooi gelijk op en Loek had een paar goede schoten op het goal van TSC. Helaas scoorde TSC één keer meer dan wij waardoor de overwinning naar TSC ging.

Na deze wedstrijd konden we even drinken en werd de tactiek opnieuw besproken voor de laatste wedstrijd tegen Irene’58. Dean had er veel zin in en zijn aanloop voor de uittrap was indrukwekkend! Helaas voor Terheijden was Irene’58 wat scherper voor de goal en konden ze in de rust 5 keer wisselen waardoor ze net wat scherper waren dan onze jongens. Irene’58 won deze wedstrijd dan ook.
Na pas twee proeftrainingen speelde Vinny vandaag zijn eerste wedstrijdjes en deed goed mee!

We hebben vandaag leuke wedstrijden gespeeld met veel inzet! Fijn weekend!

Geschreven door: Paul