Nieuws

Wedstrijdverslag JO13-1

Datum: 3 oktober 2023 - Categorie: Wedstrijdverslag

Unitas JO13-2 – SV Terheijden JO13-1
Op zaterdag 30 september vertrok de JO13-1 om 9.15 uur met frisse moed richting Etten-Leur om weer een stap te zetten richting een heel haalbare periodetitel.
Met Terheijden op de 2e plaats met 12 punten en Unitas op de 4e plaats met 9 punten leek alles erop dat het een spannende wedstrijd kon gaan worden. Afgezien van Aron, die helaas een blessure heeft, was de volledige selectie fit. Om toch met 13 fitte spelers te starten aan de wedstrijd was Thijmen (van Ooijen) mee als gastspeler.
Unitas startte sterk aan de wedstrijd en onze jongens leken er niet allemaal even goed in te zitten. Hierdoor gaven ze Unitas veel ruimte een eigen spel te spelen. Halverwege de eerste helft stond het nog 0-0 maar plots, uit het niets, scoorde Thijmen een goal! 0-1 Terheijden. Wat de wedstrijd tot dan liet zien gebeurde helaas ook, binnen een korte tijd scoorde ook Unitas en stond het weer 1-1. En met deze stand gingen ze ook naar de kleedkamer voor de rust. Na een donderspeech van de coach kwamen de heren heel vastberaden het veld op. De tweede helft was heel anders dan de eerste. Terheijden domineerde het spel en het spel vond voornamelijk op de helft van Unitas plaats. Het scoren liet echter wat op zich wachten. Na een afgekeurde goal door buitenspel scoorde Jurre dan uiteindelijk in de laatste minuut de 2-1. Knap gedaan! Nog 2 wedstrijden en dan weten we wie er met de titel wegloopt.
Namens het publiek; het was een hele leuke en spannende wedstrijd om naar te kijken, ga zo door jongens!