Nieuws

Wedstrijdverslag 28/10 – JO11-1 opent sterk in tweede klasse

Datum: 7 november 2023 - Categorie: Wedstrijdverslag

Na een goede start van het seizoen in de derde klasse met 5 overwinningen op rij en 1 nederlaag, mochten we vandaag, in de tweede klasse, aantreden tegen Baronie. Helaas zonder Rens, die met een gebroken pols even uit de roulatie is.

Terheijden begon slap aan de wedstrijd en in de eerste 5 minuten kwamen we een aantal keer goed weg. Daarna begon het te lopen bij Terheijden en dit resulteerde in de 6e minuut direct in een doelpunt van Lev, op aangeven van keeper Dex. Terheijden bleef fel en agressief voetballen, met goed spel van achteruit waar Mats en Milo keer op keer hun directe tegenstander voorbij speelden en zo een overtal creëerden. Met Vesper en Jan Willem (helaas gaat hij in de winterstop vertrekken naar Oostenrijk) als aanjagers op het middenveld, ondersteund door onze links- en rechtshalf Benthe en Justin, die beiden een goede wedstrijd op de mat legden, waren we ook op het middenveld heer en meester. Achterin had Baronie hun handen vol aan de pijlsnelle Lev en aan de dribbels van Finn. En als Baronie dan toch een keer kon uitbreken was onze keeper Dex op zijn hoede, niet alleen vanwege zijn reddingen maar ook door zijn goede passing.
Terheijden ging ondanks het enorme overwicht de rust in met “maar” een 1-0 voorsprong.

Na rust ging Terheijden verder waar het mee bezig was, met goed voetballen, en nu resulteerde dat in 5 doelpunten in een tijdsbestek van 9 minuten. Mats zorgde voor de 2-0 in de 32e minuut, daarna was het Lev met zijn tweede goal (3-0), Finn (4-0), Jan Willem (5-0) en zorgde Vesper, met een mooi schot in het dak van het doel voor de 6-0 in de 41e minuut. Mats zorgde met zijn tweede goal voor de 7-0 in de 44e minuut en Baronie deed nog wat terug in de laatste minuut (7-1).

Komende zaterdag gaan we op bezoek bij Madese Boys en gaan we ons proberen te revancheren van de nederlaag in onze kampioenswedstrijd tegen hetzelfde Made. Ga zo door jongens!