Nieuws

Voetbalkamp 2021 gaat door!

Datum: 24 mei 2021 - Categorie: Jeugd

We gaan weer op voetbalkamp!

Alle jongens en meisjes van JO8 t/m JO17 van S.V. Terheijden gaan weer op voetbalkamp. Vorig jaar kon het kamp helaas niet doorgaan door corona. Maar dit jaar gaan we weer naar “Het Land van Kleef” in Loon op Zand. We hebben het weekend van 2, 3 en 4 juli 2021 geboekt.

Zowel de gemeente Loon op Zand als “Het Land van Kleef” hebben ons laten weten dat we op basis van de huidige corona-maatregelen (eind april 2021) welkom zijn. Activiteiten (sport, cultuur, etc.) voor jongeren tot 18 jaar zijn namelijk onder voorwaarden toegestaan. Zo ook een voetbalkamp. Op basis van de versoepelingen die de komende periode nog volgen (openingsplan van het Kabinet) verwachten we een leuk en uitdagend programma samen te kunnen stellen!

Uiteraard hebben we sportiviteit hoog in het vaandel staan. Maar gelet op de corona-crisis besteden we dit jaar extra aandacht aan gezondheid en veiligheid tijdens het voetbalkamp. We verwachten daarin de medewerking van alle deelnemers, de ouders en de begeleiders!

Heb je zin om mee te gaan, geef je dan snel op! De kosten bedragen €35 per persoon.

Extra spelregels door corona
Door corona moeten we een aantal spelregels opstellen waar we strikt op moeten toezien om besmettingen tijdens het kamp te voorkomen. In de PDF in dit bericht vinden jullie een opsomming van de spelregels die wij hanteren. Lees die goed door. Ook jullie ouders. Wij gaan er vanuit dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Let op: omdat we nu nog niet precies weten welke landelijke maatregelen er gelden tijdens ons voetbalkamp, kunnen de spelregels nog gewijzigd worden.

Aanmelden kan als volgt
Het aanmeldformulier (zie PDF onderaan dit bericht) moet ingevuld worden door de ouders of verzorger van de deelnemer en geven daarmee toestemming dat wij deze gegevens verwerken ten behoeve van het voetbalkamp.

Het ingevulde aanmeldformulier kan op zaterdag 29 mei van 09:00 tot 12:00 uur mét inschrijfgeld (€35) én ondertekend ingeleverd worden bij Carry de Peijper aan de poort van sportpark S.V. Terheijden. Als dat niet lukt kan het vóór 29 mei in een gesloten envelop bezorgd worden bij Carry de Peijper, Klaverbeemd 52, Terheijden.

De inschrijfformulieren worden uiterlijk een week na afloop van het voetbalkamp vernietigd in het kader van de privacywetgeving.

Inschrijfformulier Voetbalkamp 2021 

Samen op kamp regels