Nieuws

Vliegende start van JO 8-2!

Datum: 11 april 2024 - Categorie: Wedstrijdverslag

Het pas gevormde JO 8-2 mocht na één training meteen hun eerste wedstrijd voetballen uit tegen HZ’75. De spanning was voelbaar deze ochtend bij de ouders en Coach… gaat het oude JO 7-3 aangevuld met de veteranen Mohammad & Storm stand houden tegen HZ’75? Gelukkig voelde onze jongens deze spanning totaal niet en vonden ze het alleen maar stoer(!) dat ze het nieuwe JO 8-2 zijn.

En dat hebben ze meteen laten zien in het veld! Storm en Mohannad stonden als een geoliede machine te verdedigen, de vergelijk met John de Wolf & Henk Fräser is dan al snel gemaakt. Jurre bood zich meteen aan als keeper en hield een lange tijd alle ballen tegen. Brent en Noah stonden als een ware tijgers op het middenveld die nooit opgeven. De motor van dit team was vandaag overduidelijk Mohammad. Met zijn lange benen is hij over het hele veld te vinden. Hij pakt ballen af, kan heel goed passen en heeft een vlammend schot. Hij is de ideale middenvelder die Aws en Sep in stelling kan brengen. Ons dynamische aanvalsduo! De ruimte die Sep maakt met zijn loopacties zorgt ervoor dat Aws als een ware Maradona niet bij te houden is met zijn dribbels. En als zijn teamgenoten Sep weten te vinden dan zorgt Sep voor de perfecte afronding!

Door alle enthousiasme en ontlading is de Coach de tel kwijt geraakt, maar één ding is zeker. JO 8-2 heeft maar 1 tegendoelpunt gehad en waarschijnlijk met dubbele cijfers gescoord. We houden het op 10-1!

De kracht van dit elftal is nu al duidelijk: Flexibiliteit! De jongens zijn Alleskunners.

Geschreven door: Ruud