Nieuws

Terheijdens kampioenschap voetgolf

Datum: 11 juli 2023 - Categorie: Evenementen commissie

Op zaterdag 2 en zondag 3 September organiseren s.v.Terheijden, de Cour en de Gouden Leeuw het Terheijdens kampioenschap voetgolf.

Zaterdag voor de volwassenen en op Zondag voor de jeugd.

Op verschillende plaatsen in Terheijden zijn voetgolfholes aangelegd op deze dagen. In groepen van 4-6 personen, krijgen een starttijd en gaan zo de 9 holes van tussen de 50 en 200 meter afleggen. Natuurlijk is de lengte van de holes bij de jeugd afhankelijk van de leeftijd, ook voor de dames is er een speciale plaats van waar ze af mogen trappen. De deelnemer, die de holes in de minste trappen volbrengt mag zichzelf het hele jaar Terheijdens Kampioen voetgolf noemen. Deelnemers worden onderweg 2 keer voorzien van drinken en een broodje. Kortom een sportieve, maar ook gezellige activiteit voor jong en oud. Voor alle deelnemende jeugd is er een diploma en leuke herinnering geregeld. Kinderen t/m 12 jaar leggen onder begeleiding het parcours af.  De minimumleeftijd is 8 jaar.

De prijsuitreiking voor de jeugd zal om 16 uur zijn  in de Cour en voor de volwassenen om 18 uur bij de Gouden Leeuw. Je kunt je zowel individueel als per team opgeven. Wanneer je jezelf opgeeft ontvang je rond 25 augustus je starttijd per mail.

Inschrijven is per individu en kost voor de jeugd € 10.- p.p. en voor volwassenen € 15.- p.p. ( te betalen bij inschrijving ) en is mogelijk tot zondag 16 augustus bij Gouden Leeuw.