Nieuws

Terheijden JO13-2 wint van Madese Boys JO13-3

Datum: 12 februari 2022 - Categorie: Wedstrijdverslag

Op deze koude, maar zonnige zaterdagochtend mochten de boys van JO13-2 aantreden op het hoofdveld tegen Madese Boys 13-3.

Trainer Lenny had een mooie 4-5-1 opstelling gemaakt, en in kleedkamer 1 zijn tactisch plan uiteengezet. Plezier en beleving, en daarnaast goed de omschakeling na balwinst en verlies in de gaten houden.
Nadat we de spieren warm hadden gemaakt op het nog licht bevroren hoofdveld, konden we met volle energie aan de wedstrijd beginnen.

De eerste helft ging behoorlijk goed gelijk op, met wat meer kansen voor Terheijden en uiteindelijk leidde dit tot de zeer verdiende openingstreffer. Tijd om te slapen voor de verdediging was er niet, aangezien Madese Boys aan het loeren was op de gelijkmaker. Gelukkig hebben we een hele goede keeper in de goal staan die er met een paar knappe reddingen voor zorgde dat we met een kleine voorsprong de rust in konden.

Tijdens de rust zijn de welverdiende complimenten aan het team gegeven voor de inzet en vooral ook het echt samenspelen. Rust bewaren aan de bal en het veld breed houden werden nog toegevoegd aan het takenpakket.
Na rust ging Terheijden nog beter voetballen dan in de eerste helft al het geval was, en dat was ook te zien aan de einduitslag van 4-0!

Een enorm mooie teamprestatie, en heel erg leuk om de trotse gezichten te zien na deze hele verdiende overwinning!

Geschreven door: Begeleiders JO13-2