Nieuws

S.V.Terheijden gaat zo goed als cashless

Datum: 16 februari 2024 - Categorie: Bestuur

Vanaf aankomend weekend is er geen wisselgeld meer aanwezig in de kantine van S.V.Terheijden. Vanwege de vele personele wisselingen achter de bar willen we graag de stap maken naar digitaal betalen. Om briefgeld niet helemaal uit te sluiten, hebben we de mogelijkheid om je saldo op de S.V.T.-clubcard op te waarderen met briefgeld. 

Je kunt je gratis eigen clubcard aanvragen achter de bar. Het is een kaart die nieuw is en volledig is ontworpen in de stijl van SVT. Je kunt je saldo opwaarderen met contant briefgeld of via KNIP-app. 

De clubcards zijn volledig gesponsord door Tommy van Hooydonk en zijn bedrijf.  De Hybride accu specialist is altijd al sponsor geweest en we zijn zeer dankbaar dat hij deze mooie kaarten mogelijk heeft gemaakt. 

De clubcard geeft ons nog een aantal voordelen:

  • Geen transactiekosten per transactie (in tegenstelling tot PIN)
  • Vermindering van het contante geld/volledig uitsluiten van contant geld
  • Gebruik teampassen mogelijk
  • Ouders kunnen inzicht krijgen in de rekening van kinderen
  • Inzichtelijk krijgen en budgetteren van eigen verbruik

Ook kunnen we de vergoeding voor vrijwilligers (de verenigingsmunten) voortaan als saldo op de clubcard storten. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen we dit in gang gaan zetten en ontvangt elke vrijwilliger zijn/haar eigen kaart.  Dit betekent dat we de huidige S.V.T-munten gaan uitfaseren en dat ze alleen nog dit jaar geldig zijn. Vanaf 2025 introduceren we een nieuwe evenementenmunt en hanteren we verder enkel de clubcard. 

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt, mocht dat zo zijn, laat het ons vooral weten!

Spreek ons aan op de vereniging of reageer even op bestuur@svterheijden.nl

Met vriendelijke groet, 

Het Bestuur