S.V.T VR1 wint ruimschoots van Madese Boys VR1

Datum: 7 februari 2023 - Categorie: Wedstrijdverslag

S.V.T VR1 vernedert de May

Op de vroege zondagmorgen trad het damesteam van Terheijden aan tegen Made. De afgelopen avonden werd er op de sauwel al flink gepraat over de May en de dames waren extra gemotiveerd om de drie punten in Traaie te houden.

Terheijden trapte af en startte meteen sterk. De eerste 25 minuten waren overtuigend voor de thuisploeg en meerdere aanvallen werden gecreëerd. Door snel te tikken en mooie aanvallen van achteruit te beginnen, stond het na 30 minuten spelen 2-0. Daarna zakten de meiden wat terug, maar desondanks wist Made geen grote kansen te creëren.

Na de rust begon Terheijden nog wat slap, maar de 3-0 viel toch en nu waren de de dames echt op stoom. Kans na kans werd gecreëerd, maar Made werd toch nog enigszins gespaard, want de einduitslag werd uiteindelijk 4-0. De drie punten blijven in Terheijden en ook staan we op de ranglijst nu boven Madese Boys.