Nieuws

Paasactiviteiten JEC

Datum: 6 april 2021 - Categorie: Algemeen, Jeugd

Zaterdag 3 april, Paaszaterdag, organiseerde de Jeugd Evenementen Commissie (JEC) een leuk Paasprogramma voor de jeugd van S.V. Terheijden.

De weergoden waren ons gunstig gestemd. De voorspellingen waren niet best, maar blijkbaar krijg je wat je verdient.

De diverse teams waren verdeeld over de ochtend. De kleintjes liepen een speurtocht die uitkwam bij boske Rompa. Daar werden zij door de organisatie ontvangen om chocolade paaseitjes te zoeken. Er liepen een levende paashaas en paaskoe rond die de sfeer bevorderden. De pupillen gingen niet zonder lege maag terug naar S.V. Terheijden: ze kregen allemaal een koekje en een drankje.

Ondertussen was het op het voetbalterrein van S.V. Terheijden ook een gezellige bedoening. De jeugdteams stond een bijzonder leuk programma te wachten.

Op het hoofdveld werd op zeer fanatieke wijze frisbee gespeeld. Op het kunstgrasveld stond een levensgroot foot-dartbord. Hier speelde iedere team, onderverdeelt in twee groepen een potje foot-darts. Carry moest het af en toe ontgelden als de bal over het immense dartbord zo het ‘koek en zoppie’-kraampje in werd geschoten… Ook werd er een potje bubbelbal bespeeld. Zo denk je eenvoudig te kunnen scoren, maar dan word je plots omver gebeukt door de tegenstander. Deze corona-vrije duels werden toegestaan, daar kwam geen VAR aan te pas. Wat een feest!

Met veel lachende en tevreden gezichten ging onze jeugd naar huis en mogen we terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Dank en complimenten voor de Jeugd Evenementen Commissie voor de zeer leuke dag!