Nieuws

KAMPIOENSWEDSTRIJD JO 11-1

Datum: 21 maart 2024 - Categorie: Jeugd

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de kampioenswedstrijd. Waar in de 1e fase van het seizoen de kampioenswedstrijd nog verloren werd in en tegen Made, was Terheijden gebrand op een overwinning vandaag. Met een grote groep ouders, broertjes/zusjes en opa’s/oma’s vertrokken we naar Prinsenbeek om aan te treden tegen Beek Vooruit.
 
Met Dex in het doel, Milo en Rens achterin, Mats, Justin, Benthe en Vesper op het middenveld, en Finn en Lev als aanvallers begon Terheijden slordig aan de wedstrijd. Voetballend was Terheijden de betere ploeg, maar doordat er teveel met de bal werd gelopen werd het fysiek sterke Beek Vooruit in de kaart gespeeld.
In de 24e minuut leidde dit dan ook tot de 1-0 waar Beek Vooruit uit een corner raak kopte. Terheijden raakte echter niet in paniek en maakte in de 27e minuut de aansluitingstreffer via Finn, 1-1.
 
In de tweede helft tapte Terheijden uit een ander vaatje, er werd sneller gespeeld en dit resulteerde in de 34e minuut in de 1-2 door een doelpunt van Lev. Vier minuten voor tijd gooide Terheijden de wedstrijd definitief in het slot en was het Lev die voor de 1-3 zorgde, en daarmee ook de eindstand op het scorebord zette.
 
Na het laatste fluitsignaal vlogen de spelers elkaar in de armen en werd zowaar het Traais volkslied ingezet door de spelers! Na afloop ontvingen de spelers nog een mooi aandenken vanuit de ouders en ging het feest nog eventjes door in de kantine van SV Terheijden met een welverdiend frietje, geregeld door de vereniging. Al met al een dik verdiend kampioenschap en een mooie belevenis voor het team. Ga zo door!