Nieuws

JO11-1 wint topper uit bij Advendo

Datum: 6 maart 2024 - Categorie: Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag was het zover, de topper uit tegen Advendo JO11-1. Voorafgaande aan het duel had Terheijden een voorsprong van 3 punten op nummer 2 Advendo. Het doel van vandaag was om deze voorsprong te vergroten naar 6 punten en zo een belangrijke stap te zetten naar het kampioenschap.

Met Dex in het doel, Milo en Mats achterin, Justin, Benthe, Vesper en Rens op het middenveld, en Finn en Lev als aanvallers opende Terheijden heel sterk. Met volle druk naar voren en felheid in de duels was het binnen 4min al raak, 0-1 Lev.
Nog in de eerste helft liep Terheijden, met goed voetbal en samenspel, door doelpunten van Lev (2x) en Finn (2x) uit naar een voorsprong van 0-5. Geen vuiltje aan de lucht.

In de tweede helft begon Terheijden erg slap en Advendo kwam al snel op 1-5, waarna Advendo door doelpunten in minuut 47 en 50 terugkwam in de wedstrijd (3-5). Gelukkig herpakte Terheijden zich op tijd en zorgde Benthe, met haar eerste goal van het seizoen, voor de 3-6! Lev en Vesper bepaalden de eindstand op 3-8. Al met al een zeer verdiende en belangrijke overwinning!

Geschreven door: Een ouder