Nieuws

Op naar de finale van de nacompetitie!

Datum: 17 juni 2022 - Categorie: Algemeen

Gisteravond werd RWB met 5-2 verslagen en daardoor staat S.V. Terheijden 1 in de finaleplaats van de nacompetitie om een ticket naar de derde klasse veilig te stellen. Het was een wervelende avond met een fantastische sfeer op ons sportpark. Gerard van Vugt heeft deze geweldige wedstrijd vastgelegd en de foto zijn te vinden via deze link. Dank voor jullie support!

De wedstrijd is aanstaande zondag 19 juni op het sportpark van RKDVC in Drunen tegen GSBW uit Goirle. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt en we hopen dat zoveel mogelijk leden onze jongens komen aanmoedigen!

De vereniging regelt vervoer naar Drunen en jij kunt hiervan gebruik maken. De kantine is zondag open vanaf 12.15 uur en de bus vertrekt om 12.45 uur. De kosten hiervoor zijn €10 p.p. Aanmelden kan  via onderstaand formulier de bus zal na de wedstrijd rond 18.00 uur weer vertrekken naar onze kantine.

Dus pak die zwart wit sjaal, shirt of vlag uit de kast en kom kijken aanstaande zondag!

Inschrijfformulier busreis

Let op: plek voor maximaal 100 mensen. Meer informatie over de vertrektijden et cetera volgt later op de site. Je ontvangt geen bevestiging in je mailbox.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.