Nieuws

Beek vooruit mo11- svt mo11

Datum: 12 maart 2022 - Categorie: Wedstrijdverslag

Zaterdag 12 maart, 8 uur ’s ochtends arriveerden we op het sportveld in Prinsenbeek.
Klaar om te strijden, met 10 meiden dit keer.
De eerste 18 minuten waren zeer vermakelijk om te kijken, het spel ging over en weer, maar vooral svt had de beste kansen op een openingstreffer, maar in een paar counterstrike wist Beek Vooruit voorbij de middellijn te komen en moest Vieve haar doel goed bewaken..
Na 22 minuten wist ons nieuwe ( terug van weggeweest) lid Janne de bal binnen te schieten en toen werd de turbo aangezet. Binnen 10 minuten was het 0 – 5.
In de rust alleen maar lof voor deze dames.. vooral de ijzer sterke achterhoede bestaande uit Lois, Kaelyn en Laian, zorgde ervoor dat de Beekse meiden niet in de buurt van ons goal konden komen. Roos ging de 2e helft keepen en het sterke middenveld met Vieve, Janne, Sophie en Lisa zorgde ervoor dat Yfke en Eefje konden pingelen naar de goal en de score konden verdubbelen.
Lisa maakte een paar keer bijna haar debuut doelpunt, maar was vooral assist koningin van de dag.
Sophie liet via de rechterflank zien, waarom ze op rechts hoort, en Vieve en Janne waren over vrijwel heel het veld goede stoorzenders die bijna elke bal onderschepten.
Roos heeft een paar mooie reddingen gemaakt en dankzij haar uittrappen, konden wij weer scoren.
Dit eindigde in de eindstand 1 – 11
Complimenten voor het team. De sfeer was goed, we wisten elkaar goed te vinden en te motiveren en nogmaals.. grote complimenten aan de ijzersterke verdediging ( die graag ook hadden willen scoren),,maar scoren doen we met zijn allen!!

Geschreven door: Mo11