Nieuws

Aan de aftrap: Sander Woolschot

Datum: 27 mei 2021 - Categorie: Aan de aftrap

Vandaag staat Sander Woolschot aan de aftrap!

 

Wat is je functie binnen de vereniging?

Ik ben lid van de sponsorcommissie samen met Edwin Wirken, Tom Dierckx, Max Lips en Henk Hendrickx. Een mooi team! Verder zit ik nog in de werkgroep kantine waarbij we met een grote groep vrijwilligers de kantine wat sfeervoller maken.

 

Wat is je leukste herinnering aan SVT?

Dat is toch wel mijn jaren bij het 3e. Ik kwam daar als jong manneke van 22 jaar tussen allemaal oud 1e-spelers waar je vroeger op zondag altijd naar ging kijken, en dus ook tegenop keek. Ik werd daar zo goed opgenomen in het team en heb daar altijd ontzettend veel plezier gehad en vooral heel veel gelachen. De mooiste herinnering is toch wel het jaar dat we zowel kampioen werden als de beker wonnen! Ook de weekendjes weg en de jaarlijkse avondjes NAC georganiseerd door Erik van der Meijden zijn prachtige herinneringen.

 

Sinds wanneer ben je lid/vrijwilliger?

Ik ben lid geworden in 1999. Ik ben sinds dit jaar weer vrijwilliger geworden. Ik heb ook nog vijf jaar op zaterdagochtend achter de bar gestaan samen van Frank van Luijk, de Edwin van der Sar van het G-team. Je kunt wel raden dat hij ook een hele goede barkeeper was.

 

Wat doe je naast je vrijwilligerswerk bij SVT?

Ik voetbal sinds dit jaar in het 5e, een heel mooi team. De ideale combinatie van een heel ervaren coach, Peter Snoeren, gecombineerd met routine, vedettes en harde werkers. Helaas hebben we dit jaar niet veel mogen voetballen, maar volgend seizoen zijn we er meer dan klaar voor om voor de titel te gaan.

 

Wat is je favoriete voetbalclub en speler?

NAC Breda, de sfeer in het stadion is uniek. Dat is wel iets wat ik echt gemist heb in coronatijd. Hopelijk mogen we snel weer! Mijn favoriete voetballer: Anthony Lurling, een misselijke speler in het veld, maar ook een verschrikkelijk goede voetballer. Ik vergeet nooit meer dat hij in zijn eentje NAC in de Eredivisie hield tegen Roda JC.

 

Wat is je favoriete snack uit de kantine?

Broodje bal uit de jus met mayonaise. Ik begreep dat in het nieuwe assortiment zelfgemaakte gehaktballen van Yannick zitten, dus die zouden wel eens op de eerste plek kunnen komen.