Informatie coronavirus

Update coronamaatregelen per 31 maart 2021

Vanaf 31 maart 2021 gaat de avondklok om 22.00 uur in, verder blijven de coronamaatregelen gelijk. Jeugd tot en met 17 jaar mag voetballen op de eigen club. Er is tijdens het trainen of de wedstrijden geen groepsgrootte en ze hoeven geen afstand van elkaar te houden. Voor jongvolwassenen tot 27 jaar geldt dat zij óók in verenigingsverband mogen trainen/voetballen zonder de 1,5 meter afstand binnen het veld. Buiten het veld gelden de richtlijnen zoals hieronder beschreven.

Zolang er een avondklok per 22.00 uur is (sportpark sluit om 21.30 uur), kunnen op doordeweekse avonden de trainingen voor senioren worden hervat, natuurlijk onder de geldende regels zoals hieronder vermeld.

Op dit moment gelden voor de sport de volgende richtlijnen:

• Senioren van 27 jaar en ouder sporten met max. 4 personen, op 1,5 meter afstand.
  • Gedurende de training mogen viertallen van 27 jaar en ouder niet van samenstelling wisselen tijdens de training.
  • Afstand tussen viertallen is bij voorkeur 4 tot 5 meter.
  • Viertallen houden 1,5 meter afstand van de trainer.
  • Jeugd t/m O19 en jongvolwassenen tot 27 jaar mogen trainen en onderling wedstrijden spelen.
  • Competities zijn stilgelegd.
  • Geen publiek bij de sport.
  • Kleedkamers en douches blijven dicht.

• Klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Ga weg als het druk is.
  • Draag een mondkapje in publieke ruimtes.