Informatie coronavirus

Update coronamaatregelen per 6 oktober 2021

Maatregelen met betrekking tot accommodatie en sporten

• Het is voor iedereen toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Ook publiek is welkom op de accommodatie. Er geldt geen maximum aantal personen, en de 1,5 m afstand regel is vervallen.
  • Er kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamers, helaas zijn onze kleedkamers nog niet gereed, dus op bij S.V.Terheijden kan nog niet worden gedoucht.
  • Uiteraard blijven de volgende basisregels van kracht:
    • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
    • Was je handen en schud geen handen.

Maatregelen met betrekking tot de horeca

Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs (CTB). Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. De gemeente schrijft voor dat:

• voor afhaal en consumptie is geen coronatoegangsbewijs nodig op voorwaarde dat de afgehaalde consumptie ook buiten de horeca wordt genuttigd zoals op het veld, op het terras of op de tribune.
  • voor evenementen en bijeenkomsten waarbij sprake is van horeca, zoals borrels en etentjes én voor gebruik van het horecagedeelte van kantine is wel een coronatoegangsbewijs benodigd.
  • de vereniging verantwoordelijk is en ervoor moet zorgen dat de personen die in het horeca gedeelte van de kantine verblijven in het bezit zijn van een CTB
  • De horeca sluit om 00.00

Concreet betekent dit voor voorlopig voor S.V. Terheijden
Vanaf 29 september is de kantine open om eten en drinken af te halen. Er is een apart gedeelte voor mensen met een coronatoegansbewijs (CTB) om ook binnen consumpties te nuttigen. In dit gedeelte zullen de barmedewerkers uw CTB scannen.

Zonder CTB kunnen de consumpties op de terrassen of op de tribune worden genuttigd.

Tot slot
De nadruk vanuit het bestuur ligt op het kunnen blijven sporten van alle leden. Met betrekking tot de horeca leven we de regels na en hopen we op begrip van eenieder.

Het bestuur van S.V. Terheijden