De club

S.V. Terheijden

S.V. Terheijden is een zondag-voetbalvereniging. Dit houdt in dat de wedstrijddag van de seniorenteams in principe op zondag is. De jeugdelftallen spelen hun wedstrijden op zaterdag. Tevens hebben we op dit moment een seniorenelftal op zaterdag. Sinds drie jaar is onze vereniging ook actief in de 35+ competitie met twee teams. Op donderdagavond traint het G-elftal.

Het tenue

Het mooie tenue van S.V. Terheijden bestaat uit een wit shirt met een verticale brede zwarte bies op de voor- en achterzijde, een zwarte broek en witte kousen. Het wedstrijdtenue wordt zo ver mogelijk door de vereniging aan alle teams beschikbaar gesteld. Op dit moment heeft de vereniging Kelme als kledingmerk.

De leden 

De vereniging telt ruim 500 leden waarvan de voetballende leden uitkomen in meer dan 26 (momenteel 27 teams)

Bij ons voetballen senioren, junioren, pupillen en mini’s. We kennen ook een vrouwenteam en inmiddels 2 junior meisjes teams. Daarnaast zijn we als vereniging actief in de 35+ en 45+ competities. Ook hebben we een G-team.

De accommodatie

De thuisbasis van S.V. Terheijden is Sportpark Ruitersvaart. S.V. Terheijden heeft de beschikking over 3 wedstrijdvelden (2 verlicht), 1 (verlicht) trainingsveld en 9 kleedkamers. Daarnaast is er een ruime kantine aanwezig.