Word vriend van de club van 1926

Word vriend van de club van 1926!

S.V. Terheijden, dat zijn wij! Sinds 2020 is dit de nieuwe slogan van onze voetbalvereniging. Het is typerend voor onze missie: we willen een voetbalvereniging zijn waar gezelligheid en sport samenkomen te midden van het dorpsleven in Terheijden en waar je je in een veilige omgeving kan ontwikkelen als persoon en als voetballer.

Jij kan helpen om onze missie te verwezenlijken door onze club financieel te steunen. Word ook dit seizoen weer Vriend van de club van 1926. Met deze club, willen we je de kans bieden om onze vereniging financieel te steunen. Door middel van een jaarlijkse donatie kunnen we verschillende projecten realiseren. Het eerste doel dat we hebben gerealiseerd is de verbouwing van de bar en keuken en het verbeteren van de faciliteiten voor de jeugd. We haalden hiervoor in het seizoen 2021-2022 ruim €1800 op.

Wat betekent een donatie aan De club van 1926?
Je doneert per seizoen een bedrag aan De club van 1926. Er zijn verschillende bedragen mogelijk. Je kunt kiezen uit de volgende donaties: €19,26, €25, €50 of €100 (per voetbalseizoen). Op de site kun je zien hoeveel geld we hebben opgehaald. Daarnaast houden we je daar op de hoogte wat er het afgelopen voetbalseizoen is gedaan met de donaties. Dit seizoen (2022-2023) zullen we het opgehaalde bedrag gebruiken om de sfeer in de kantine te verbeteren (denk aan een tafelvoetbal, nieuwe verlichting etc.) Je kunt op persoonlijke titel of anoniem doneren , maar ook met je familie of voetbalteam. Nadat het voetbalseizoen is afgelopen, zullen we je opnieuw benaderen en laten weten wat er met het gedoneerde geld is gedaan.

Tussenstand donaties: €0,00 door 0 donateurs