Club van 1926

Word lid van de Club van 1926

S.V. Terheijden, dat zijn wij! Sinds 2020 is dit de nieuwe slogan van onze voetbalvereniging. Het is typerend voor onze missie: We willen een voetbalvereniging zijn waar gezelligheid en sport samenkomen te midden van het dorpsleven in Terheijden en waar je je in een veilige omgeving kan ontwikkelen als persoon en als voetballer.

S.V. Terheijden, dat ben jij!

Jij kan helpen om onze missie te verwezenlijken door lid te worden van De club van 1926. Met het introduceren van deze club, willen we je de kans bieden om onze vereniging financieel te steunen. Door middel van een donatie kunnen we verschillende projecten realiseren. Het eerste doel dat we voor ogen hebben, is de verbouwing van de kantine en het verbeteren van de faciliteiten voor de jeugd.

Wat betekent een lidmaatschap bij De club van 1926?

Je kunt lid worden van De club van 1926 door een bedrag te doneren. Er zijn verschillende bedragen mogelijk. Je kunt kiezen uit de volgende donaties: €19,26, €25, €50 of €100 (per voetbalseizoen). Op de site kun je zien hoeveel geld we hebben opgehaald. Daarnaast houden we je daar op de hoogte wat er het afgelopen voetbalseizoen is gedaan met de donaties. Je kunt op persoonlijke titel of anoniem lid worden van de club, maar ook met je familie of voetbalteam.