mist
Windkracht: 4m/s NNO

Bestuursmededeling

Maandag 17 december heeft de Algemene Leden Vergadering plaats gevonden.
Belangrijke besproken punten zijn;
• de contributie wordt in twee stappen ( januari en augustus) met € 1,50 verhoogd.
• De bouw euro vervalt.
• De consumptieprijzen worden gemiddeld met 10€cent verhoogd ter compensatie van verschillende prijswijzigingen mbt de inkoop.
• Stephan van Gurp is gekozen als voorzitter Sponsorcommissie en treed daarmee toe tot het Algemeen Bestuur.
• Het bestuur heeft toegezegd om een nieuwe ALV bijeen te roepen als de bouwkosten duidelijk zijn en zij een financieel dekkingsplan kunnen overleggen.
• Het jeugd technisch beleidsplan wordt in een werkgroep nader bekeken en opnieuw aangeboden aan ALV.

Contract verlenging hoofdtrainer.

Na overleg met de selectie, senioren commissie en bestuur is Fred Vrolijk ook voor het seizoen 2019/2020 een contract aangeboden. Wij zijn blij dat Fred ook graag verder gaat en wil verder bouwen aan een gezonde gemotiveerde selectie.

Rest mij iedereen prettige feestdagen toe te wensen en een veilige jaarwisseling .
Hoop iedereen op 6 januari de hand te kunnen schudden en al het goede te wensen voor 2019.

Jan Tempelaars
Voorzitter SV Terheijden