Windkracht: 2m/s ONO

Wordt clubscheidsrechter bij Sportvereniging Voetbal Terheijden (SVT)

Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren, de veteranen, zaalvoetbal of betaald voetbal fluit, bij elke wedstrijd gaat het ergens om.

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!

Als scheidsrechter leidt je een duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait; lekker voetballen.

Bij SVT proberen de jeugd- en seniorencommissie op iedere wedstrijd een geschikte scheidsrechter in te delen. We hebben een enthousiaste groep scheidsrechters welke wekelijks de thuiswedstrijden fluiten.

Maar we kunnen altijd nog enthousiaste nieuwe scheidsrechters gebruiken!

Ben je (bijna) 12 jaar of ouder? Man of vrouw? En is voetbal jouw passie? Kom dan eens vrijblijvend een praatje maken zodat we met je kunnen bespreken wat scheidsrechter zijn precies inhoudt. Je hoeft nog geen enkele ervaring te hebben als scheidsrechter, het begint bij jouw enthousiasme en de rest volgt erna.

Wanneer je het leuk lijkt als scheidsrechter te beginnen krijg je in je eerste jaar onder andere:

• Goede begeleiding;
  • Evaluatie in de winterstop;
  • KNVB cursus;
  • Na diplomering, een compleet scheidsrechter tenue.

Inmiddels heeft een van onze jeugdleden Quinten Buinsters, aangegeven graag de basiscursus te gaan volgen.

Bij enkele elftallen staat de vraag uit zich op te geven, zodat de vereniging via de KNVB een cursus voor het fluiten van pupillenwedstrijden kan gaan organiseren.

Lijkt scheidsrechter worden bij SVT jou iets?

Spreek een van de scheidsrechters aan of stuur een mail naar arbitrage@svterheijden.nl en we nemen contact op met jou.