mist
Windkracht: 2m/s Z

Week van de scheidsrechter

Afgelopen zondag 7 oktober heeft de “harde kern” van het korps verenigingsscheidsrechters van SVT gehoor gegeven aan de uitnodiging van de werkgroep arbitrage de wedstrijd Terheijden 1 – Chaam 1 te bezoeken.

Vlak voor aanvang van de wedstrijd heeft de voorzitter het gezelschap toegesproken en hen bedankt voor hun inzet als scheidsrechter. Een groepsfoto, een boeket bloemen en enkele consumptiebonnen illustreerden de dankbaarheid van de vereniging.

Hij maakte van de gelegenheid gebruik te melden dat eerdaags een kraampje wordt ingericht in de kantine.

Bedoeling hiervan is aandacht te vragen voor de noodzaak om het scheidsrechterskorps te verjongen en zodoende ook uit te breiden.

Posters van een van onze scheidsrechters en opleidingsposters van de KNVB zullen de nodige aandacht moeten trekken.

De opleiding tot scheidsrechter en, bij diplomering, een volledig tenue worden u door de vereniging aangeboden.

Het is immers in het belang van alle leden dat (het merendeel van) onze thuiswedstrijden gefloten kan blijven worden door eigen scheidsrechters.