Het laatste Nieuws
Oudere berichten kun je vinden op de berichtenpagina
zwaar bewolkt
Windkracht: 3m/s WZW

Week van de Scheidsrechter

In de week van de scheidsrechter, van 7 oktober 2017  tot 15 oktober 2017 vragen wij, als SV Terheijden speciaal aandacht voor onze scheidsrechters. Zij staan iedere week klaar om jouw  wedstrijd in goede banen te leiden.

Wij, van de werkgroep arbitrage SV Terheijden willen via deze weg onze scheidsrechters bedanken voor al die wedstrijden door hen gefloten worden.

Wij willen graag dat iedere wedstrijd op geleid wordt door een gediplomeerd scheidsrechter bij onze vereniging. Momenteel is ons korps te klein om een heel seizoen volledig te bezetten. We zijn dan nog steeds naarstig op zoek naar mensen die ons korps willen versterken. KNVB cursussen worden door de vereniging betaald!

Ook worden leiders van diverse elftallen benaderd om kandidaten te werven.

Stuur vandaag nog een mail naar arbitrage@svterheijden.nl en meldt je meteen aan.

Spreek gerust een van de leden van de werkgroep aan als je vragen hebt, of je je wilt aanmelden.

SCHEIDSRECHTER BEDANKT!

U, jij en ik: samen zijn wij Terheijden

Met sportieve groeten,

Werkgroep arbitrage SV Terheijden,

Henk Hendrickx, Niels Diepstraten, Mark Rijders en Dylan Boomaars.

arbitrage@svterheijden.nl