Windkracht: 3m/s ONO

We gaan weer voorzichtig starten met trainen.

Beste ouders, jeugdspelers en leiders.

Zoals iedereen weet heeft de regering toestemming gegeven om met de jeugd weer voorzichtig te starten met trainingen. Wat gaat dat concreet betekenen? We gaan starten op zaterdag 2 mei en vervolgens voorlopig elke zaterdag tot de gemeente de velden sluit voor onderhoud.

Voor iedereen gelden de volgende regels:

*blijf thuis als je niest, snottert, verkouden of koorts hebt. Dit is ook van belang als een van de huisgenoten deze symptomen vertoont.

*We komen omgekleed naar het voetbalveld en nemen een tas met daarin je voetbalschoenen, papieren zakdoekjes en een bidon (zet je naam erop) mee.

* Voor vertrek thuis, handen wassen en naar de toilet.

*Douchen doen we thuis, kleedkamers en kantine blijven gesloten.

*We komen alleen op het sportpark op het moment van de eigen training en volgen de aanwijzingen van de aanwezige vrijwilligers op. Herkenbaar aan een oranje hesje.

*Ouders, broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen en andere volwassenen zijn niet welkom op het sportpark, kinderen worden voor de poort afgezet.

*De te gebruiken materialen worden vooraf door jc/tc voor elke trainingsdag ontsmet.

Regels voor jeugd t/m 12 jaar:

*per team verzamelen 5 minuten voor aanvang. we wachten buiten de poort bij de hoofdingang op de aangewezen plek. Per team wordt dit aangewezen.

*We gaan van daaruit gezamenlijk met de leider of trainer naar het veld, daar doen we schoenen wisselen en trainen.

*Na afloop gaan we gezamenlijk via de poort bij de jeu de boules naar buiten.

Regels trainers leiders t/m 12 jaar

*De startende trainer neemt vanuit de het ballenhok  de ballen en trainingsmaterialen mee.

*Partijvormen zijn toegestaan.

* Na afloop alleen ballen opruimen en materialen verzamelen en op het veld laten.

*Een trainer per  keer in het ballenhok.

Regels voor jeugd 13 t/m 18 jaar

*De basisregels zijn het zelfde als bij de jongere jeugd. Echter door de 1,5 m regeling komen hier wat extra maatregels bij.

*We houden 1,5 meter afstand van elkaar en de leiding.

*Fysiek contact is niet toegestaan.

*Trainingen zijn gericht op conditie, techniek en fysieke weerbaarheid.

*Geen partijtjes of positiespelletjes.

*Ook hier, alleen ballen opruimen en de laatste gebruiker ruimte alle materialen op. Ook gebruikte doelen weer op het plein verzamelen.

OPEN TRAINING

Door de overheid is gevraagd om niet leden ook de gelegenheid te bieden om te trainen.

Om hier gehoor aan te geven willen we een behoefte inventarisatie maken. Dit kan door een mail te sturen naar bestuur@svterheijden.nl

Bij voldoende belangstelling gaan we hiervoor ook tijd en trainer(s) reserveren.

Mario de Peijper en Jan Tempelaars fungeren als corona coordinator, voor vragen kunt U rechtstreeks bij hen terecht . Zij zijn op de eerste trainingsdag zeker aanwezig.

Blijf gezond, zorg voor elkaar en respecteer de regels!