[table “” not found /]

geheel bewolkt
Windkracht: 6m/s Z

Vrijwilliger van de maand: April 2018

Elke maand hebben we de vrijwilliger van de maand. In deze categorie interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zoals de positieve punten van Terheijden en de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze maand is het Perry Knapen die in verschillende functies actief is bij SV Terheijden.

Naam:
   Perry Knapen
   Leeftijd:
   45 jaar
   Functie bij SV Terheijden:
   Coach JO13-1, Coördinator JO13 en TC-lid.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Projectleider bij Rasenberg infra (onderdeel van Strukton Civiel?
Wat is je favoriete top 3 muzieknummers?
Ik heb geen top 3 en houd van een diverse mix van muziek wat gaat van Guns N’Roses , Metallica, AC/DC, Coldplay, Blöf, Anouk, Andre Hazes, dj Paul Elstak, Party Animals, Charlie Lownoise, Mental Theo, Nathaniel Rateliff, Johnny Cash tot aan carnavalsmuziek…… en is dus heel divers en gaat alle kanten op.
Van welke club(s) ben je fan?
NAC Breda
Heb je zelf ook gevoetbald? Zo ja welke positie en bij welke club(s)?
Ja, bij V.C.W. gedurende meer dan 25 jaar, als verdediger en middenvelder gespeeld.

Hoe lang ben je vrijwilliger bij Terheijden?
5 jaar
Bij welke clubs ben je vrijwilliger geweest, of is Terheijden de enige vereniging?
Bij V.C.W. in het verleden bv 60 jarig jubileum mede vorm gegeven.
Waarom ben je vrijwilliger geworden bij Terheijden?
Omdat de kinderen gingen voetballen bij SVT vond ik dat ik daar persoonlijk ook wat aan bij kon dragen.
Hoeveel tijd ben je per week kwijt als vrijwilliger?
10 tot 15 uur per week.
Hoe lang wil je dit nog blijven doen ?
Zo lang ik dit nog leuk vind en hetgeen ik doe positief ontvangen wordt.
Voel jij waardering voor je vrijwilligerswerk?
Ik probeer zoveel als het kan de zaak positief te bekijken en zie zeker wel waardering voor het vrijwilligerswerk. Je moet alleen niet denken dat je een letterlijke schouderklop krijgt dan wel een bedankbriefje. Dan zit je verkeerd in de wedstrijd. Ik zie waardering in het feit dat de jeugdteams met plezier voetballen en je dit zichtbaar terug ziet op het veld aan de spelertjes. Dit ondanks dat ik ook wel weet dat je niet iedereen tevreden kunt stellen. Ik kan dan waardering voelen als onder de begeleiders zelf op een prettige manier samengewerkt wordt zoals nu bv bij JO13 het geval is (ook mijn dank richting hun) waardoor trainingen en wedstrijden lekker soepel verlopen. Maar ook ouders die blijk van waardering geven dat vrijwilligers ook maar ”vrij” willig hun tijd erin steken. Wil overigens niet zeggen dat ik van mening ben dat er genoeg vrijwilligers zijn binnen SVT. Vaak komen dingen te liggen bij dezelfde personen en daar moet verandering in komen. Moeten er wel mensen durven in te stappen en dat kan moeilijk of lastig zijn.

Wat is het leukste/grappigste moment wat je hebt meegemaakt als vrijwilliger?
Schiet niet 1,2,3 te binnen
Wat vind jij de belangrijkste/positieve kenmerken van SV Terheijden?
Doordat we een kleine club zijn blijft iedereen persoonlijk benaderbaar wat ik belangrijk vind. Ieder lid moet zijn vragen kunnen stellen bij de juiste persoon.
Waar heb je als vrijwilliger het meeste plezier in?
Trainingen geven en wedstrijden coachen waarbij het voor mij leuk is om te zien dat spelertjes groeien (op welk niveau dan ook).

Heb je nog andere hobby’s?
Ik ga graag naar de thuiswedstrijden van NAC Breda en ga 1 keer per week tennissen en fitnessen.

We bedanken Perry voor het meewerken aan deze rubriek.