lichte regen

Vervolg goede start A-2

Na de opvallend goede start van de A-2, is dit elftal op dezelfde voet verder gegaan
Na de winst in de poulefase van het bekertournooi, moest er in de eerste z.g. knock-out
wedstrijd aangetreden worden tegen Boeimeer A-1. Ook deze klus werd op de intussen bekende manier geklaard. Met een 4-1 overwinning werd de volgende ronde bereikt. Op 15 December moet er aangetreden worden tegen Jeka A-4. Mannen nu al succes toegewenst.

Ook in competitie werd de maximale score behaald. Na de eerste 3 overwinningen volgde de wedstrijd tegen Madese Boys. Deze tegenstander mocht met een 7-0 nederlaag op zak de thuisreis naar het naburige Made ondernemen.
De hierna volgende thuiswedstrijd tegen SCO moest de scheidsrechter bij een 5-0 stand in Terheijdens voordeel staken I.v.m. problemen met spelers van de tegenstander.
Wellicht worden de resterende 23 minuten later nog gespeeld.

Hierna volgde de uitwedstrijd tegen TSC. Het word enigzins eentonig maar ook deze klus werd mede door een wat gemakzuchtige spelopvatting van onze spelers met slechts 5-0 gewonnen.
Op naar de laatst gespeelde wedstrijd. Uit naar Baronie, waar het in het verleden toch moeilijk was, om de punten mee naar huis te nemen. Deze keer was het geen enkel probleem, want de gedeeltelijke lichtwedstrijd, halverwege moesten de lichtmasten aan op het hoofdveld, werd uiteindelijk, na een goede wedstrijd in ons voordeel afgesloten met een 1-10 overwinning.

Na deze wedstrijden, zonder de gestaakte wedstrijd tegen SCO, staat de A-2 fier aan kop met 18 punten uit 6 wedstrijden met een doelsaldo van 46 voor en 3 tegendoelpunten.
Nog steeds is er goed gevoetbald en heb begrepen, dat Mourinho en van der Gaag hun licht willen komen opsteken over hoe onze trainer Jack, dit met dit team voor elkaar heeft gekregen.

Trainer Jack: grote complimenten, natuurlijk ook voor de spelers.