geheel bewolkt
Windkracht: 1m/s N

Uit de oude Doos

Onze ereleden, Jack Voogt en Ad Frishert zijn in de archieven gedoken van de vereniging. Wel te verstaan levende archieven, oud leden, oud commissie en bestuursleden werden en worden de komende tijd nog benadert om terug te blikken op hun carrière bij s.v. TERHEIJDEN. Verhalen soms met een knipoog, voetbalhumor maar ook lief en leed wat met elkaar is gedeeld.

We willen dit graag delen met onze leden en andere belangstellenden. De eerste twee door de heren uitgewerkte informatie en verhalen bundels zijn als download terug te vinden op de site onder downloads.

Mocht U in het bezit zijn van oude foto’s, filmmateriaal, publicaties, wedstrijdformulieren of andere vereniging gerelateerde zaken en mogen we dit van u hebben, lenen of inzien, neem dan contact met ons op via bestuur@svterheijden.nl . Bellen mag ook met een van de bestuursleden of beide heren.

Jan Tempelaars
Voorzitter

Leuke bijlages om te lezen, later alleen nog via de download pagina te bekijken.

Het verleden van SVT deel 1
Het verleden van SVT deel 2