mist
Windkracht: 2m/s Z

Terheijden JO17-1 – VCW JO17-1

Na een hele lange periode zonder competitiewedstrijden stond er vandaag weer een op het programma. En wat voor een. Thuis tegen VCW JO17-1. Geen onbekende tegenstander voor ons. In de beker werd er met 4-2 gewonnen en een redelijke wedstrijd gespeeld.

De opdracht was om de tegenstander vanaf minuut 1 vast te zetten en ze geen centimeter ruimte te geven. Het begin was veel belovend. Terheijden brak in de 2de minuut via de linkerkant door via Quinten. Met een goede voorzet wist hij Martin alleen voor de goal te zetten. Martin hoefde alleen maar zijn voet tegen de bal te zetten en de 1-0 was een feit.

Hoe veel belovend het begin was, zo slecht was de rest van de wedstrijd. Het was VCW dat na de eerste 2 minuten heer en meester was. Ze wisten door goed samenspel tot veel kansen te komen. Max liet zien dat hij in vorm was. Dankzij hem konden we toch de rust in met een 1-0 voorsprong.

In de rust werd aangegeven dat het een stuk beter moet. De bal moet langer in de ploeg blijven en er moet meer rust aan de bal komen.

De tweede helft was een kopie van de eerste. Terheijden kon de bal nog niet 3x naar elkaar over spelen. Het was VCW dat de wedstrijd domineerde. Het was dan ook logisch dat de 1-1 viel. Het was wederom aan Max te danken dat het bij deze stand bleef.

Een slechte wedstrijd met 1 man als uitblinker aan Terheijden kant. Max heeft deze wedstrijd voor een punt gezorgd. Snel vergeten en volgende week wacht een andere derby. Dan mogen we naar Madese Boys.