Windkracht: 5m/s NNO

Terheijden F2 kampioen voorjaarscompetitie 2015

Op zaterdag 11 april is de F2 van SV Terheijden met een overtuigende overwinning op een van de overgebleven concurrenten, de F2 van Right’Oh uit Geertruidenberg, kampioen geworden. Het uiterst gemotiveerde team ging de wedstrijd in met 7 punten voorsprong op zowel de nummer 2, The Gunners, als ook deze tegenstander, terwijl er nog maar 3 wedstrijden te gaan waren.

Bij rust stond het, na enkele gemiste kansen en door een sterke tegenstander 1-1. Na de pauze kwam de F2 echter helemaal los en 6 doelpunten later waren ze dan echt kampioen. Dat we geen tegendoelpunt meer hoefden te incasseren, maakte de overwinning en het kampioenschap nog mooier.

Untitled-1

Mooi was het om te zien dat, ondanks dat het een uitwedstrijd was, de nodige fans aanwezig waren. Niet alleen ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren aanwezig, maar ook zijn er vriendjes en vriendinnetjes van het team aanwezig geweest om de F2 naar het kampioenschap toe te juichen.

Na het laatste fluitsignaal werd het kampioenschap al ingetogen gevierd, maar moesten de gebruikelijke strafschoppen nog genomen worden. Door de euforie ging dit niet van een leien dakje, maar daar konden we voor deze keer mee leven. Daarna barste de echte feestvreugde los, zoals op de foto ook te zien is en hebben we het in de kleedkamer een beetje gevierd. Hier spreken we bewust over een beetje, aangezien het echte feest na de laatste competitiewedstrijd op 25 april gevierd zal worden, waar dan alle familie en vrienden bij kunnen zijn. Tot die tijd ligt de uitdaging in de laatste 2 wedstrijden, die we heel graag willen winnen om ongeslagen te blijven.

Angelo, Brayden, Casper, Fabian, Job, Joris, Levy, Marit en Mike nogmaals van harte gefeliciteerd met dit mooie en welverdiende kampioenschap. Een kampioenschap dat jullie dit seizoen bereikt hebben met een geweldige inzet en werklust en waar de trainers jullie heel dankbaar voor zijn.