Windkracht: 2m/s O

Terheijden E2 – Boeimeer E5

De E2 goed van start !

Na vorige week eerst een vriendschappelijk duel te hebben gewonnen, waarbij de nieuwe samenstelling van de E2 zeker heeft bijgedragen aan een positieve eindstand, staan de mannen en vrouw van de E2 ook vandaag weer te popelen op het veld.

De eerste echte wedstrijd na de winterstop. Na alle verschuivingen, herindelingen, passen en meten te hebben overleefd verschijnt het vernieuwde E2 van SV Terheijden vol goede moed op het veld en is klaar voor de strijd.

De wedstrijd verloopt lekker soepel en beide teams zijn tegen elkaar opgewassen, de score loopt redelijk gelijk op. Iedereen heeft het zijn plek gevonden en het gaat lekker van begin tot eind.

Een beetje oneerlijk leek het wel, een reus van een aanvaller nam het op tegen de kleinste verdediger van de E2, maar oei dat viel tegen. Mikhai leek weinig moeite te hebben met deze Goliath, en stond zijn mannetje gedurende elk duel. Samen met Davey is er hard gewerkt om de schade beperkt te houden. Er werd goed samengespeeld met het middenveld en ook de voorhoede liet zich niet aan de kant zetten.

Tijdens de penalties kreeg keeper Dylan nog een poeier van Goliath recht op zich af, die hij met gevaar voor eigen leven wist te stoppen. Hij was er zelfs even de weg door kwijt. Het hele team heeft zich gedurende de wedstrijd van haar en zijn beste kant laten zien.

Dit tot groot genoegen van zo ongeveer alle opa’s, oma’s, moeders en vaders die aan de lijn de E2 van begin tot eind hebben aangemoedigd.

Eindstand 6-3

Namens het volledige team van trotse begeleiders & trainers.

Super gedaan E2 !