zwaar bewolkt
Windkracht: 2m/s WNW

Terheijden D2-Zundert D2

Op een koude zaterdagmorgen was voor de d2 van terheijden de eerste wedstrijd na de winterstop, de tegenstander in deze wedstrijd is Zundert.

Eerst helft!

Teheijden had de aftrap, Zundert was de ploeg die jaagde en de kansen kreeg. Na tien minuten was het dan al 0-1. Toen begon het een beetje te lopen bij Terheijden, Bimal kreeg daardoor ook een grote kans maar schoot recht op de keeper. 4minuten na de openingstreffer was het 0-2. Toen creerde Terheijden wat kansen en scoorde uiteindelijk ook. Stef schoot recht op de keeper af, de bal kwam bij Thom terecht en die wist daar wel raad mee. Hij scoorde 1-2! Na die 1-2 was Terheijden de ploeg die de kansen kreeg maar maakte ze niet af. Zundert begon de laaatste minuten ook wat foutjes te maken. Daar profiteerde Terheijden niet van, toen klonk het fluitsignaal voor de rust.

Tweede helft!

Zundert had de aftrap en Terheijden jaagde gelijk voor de bal. Dani scoorde uiteindelijk ook, na 5minuten in de tweede helft met een doelpunt van afstand die er binnenkant paal in ging. Toen ging Terheijen wat feller maar al snel werd het alweer 2-3, toen de 2-3viel zei een spits van Zundert wat tegen Thijs en toen werd Thijs even boos, en moest hij even het veld uit. Daarna stonden we dus even met 10 man tegen 11 te voetballen en met 2-3 achter. Toen ging Terheijden echt voor het doelpunt om minimaal gelijk te spelen en dat doelpunt viel, in een van de laatste minuten, Stef kreeg de bal en gaf die op de Dani. En toen scoorde hij de 3-3. Dat is ook gelijk de eindstand.

Eindstand 3-3.