geheel bewolkt
Windkracht: 6m/s ZW

Terheijden D2-Unitas ‘ 30 D4

Terheijden D2 – Unitas ‘ 30 D4

Zaterdag ochtend: Terheijden D2 speelde weer een thuiswedstrijd dit keer kwam Unitas op bezoek, het was mooi voetbalweer niet te koud en niet nat!

Eerste helft.

De aftrap was voor Unitas, maar Terheijden was de ploeg met het balbezit. Daardoor scoorde Terheijden al naar 3 minuten. Door een mooie voorzet van Pjotr scoorde Pieter met een hard schot, recht door het midden. Terheijden bleef goed voetballen en maakte kansen, Thom kreeg een kans maar hij schoot net naast. In de 16de minuut was het wel raak, dit keer uit een corner. Dani nam een goede corner op Thom, en die maakte een snoekduik. Hij kopte hem mooi in de goal 2-0! 8 minuten later scoorde Stef; doordat Pjotr passte op Pieter die liet de bal lopen, de bal kwam bij Stef terecht die haalde hard uit en de bal verdween tegen de netten 3-0! Kort na de 3-0 was het rust. Ruststand (3-0)

Tweede helft.

Terheijden begon de tweede helft met de aftrap. Zorgde weer voor kansen maar het doelpunt viel niet. Pas na 12 minuten toen Stef werd aangespeeld kapte de keeper uit en de bal verdween in het goal met een zacht rolletje 4-0! Toen golfde het spel wat op en neer, het bleef erg rustig op het veld. Pas in de 43e minuut werd er weer gescoord, dit keer door Unitas met een beheersd zacht rolletje in de hoek 4-1! 2 minuten later werd het nog 4-2. Dit keer uit een corner, via een kopbal 4-2! Na de 4-2 kregen alle twee de ploegen de kansen maar er vielen geen goals meer. Eindstand (4-2)