Windkracht: 6m/s N

Terheijden D2 – Sco/tofs D3

Op een goede voetbalmiddag vond deze wedstrijd plaats, het was mooi weer met een harde wind.

Eerste helft

Terheijden had de aftrap en zocht gelijk de aanval, Stef werd diep gestuurd sneed naar binnen en werd onderuit gehaald, maar hij kreeg geen penalty. Een paar minuten later werd Thom net buiten de 16 onderuit gehaald en hij kon helaas niet meer verder door een enkel blessure. Sco/tofs was sportief en gaf de bal terug. De uitploeg was de betere ploeg maar er waren ook wat kansen voor Terheijden zoals in de laatste minuut, de bal werd ongelukkig weggewerkt en ging over de achterlijn. Stef nam een goede corner en de bal kwam via de kluts voor de voeten van Bimal hij schoot de bal van dichtbij erin 1-0! 2minuten na de 1-0 was het rust.

Tweede helft

Sco/tofs had de aftrap maar Terheijden begon de tweede helft goed, zette veel druk maar kwam niet tot score toe. Pas in de 15de minuut van de tweede helft was het raak. Dani nam de corner, de wind gaf er een rare draai aan en de bal ging er langs de eerste paal in 2-0! Terheijden begon steeds beter te voetballen, en kreeg kansen. In een van de laatste minuten was het wel raak voor Mischa, eerst nam Stef 2 corners en de derde nam Pieter. De bal kwam via het bovenbeen van Mischa tegen de touwen 3-0! 3 minuten na de derde treffer kreeg Stef nog een grote kans, hij schoot de bal over de keeper maar een verdediger haalde de bal van de lijn.

Eindstand 3-0

Iedereen heeft goed gespeeld ook Thom , jammer van zijn blessure.

Terheijden D2 begon het seizoen met een 5-4 zege. Dit was de tweede wedstrijd van het seizoen.