Windkracht: 5m/s NNO

Terheijden D2-Baronie D6

De nieuwe competitie is weer begonnen Terheijden D2 speelde zaterdagochtend de eerste wedstrijd!

Eerste helft

De aftrap was voor Baronie, maar Terheijden was de partij die de eerste kans kreeg. Daaruit werd ook gelijk gescoord door Dani die met een simpel balletje langs de keeper schoot 1-0! Een paar minuten later nam Thom een goede corner de bal kwam bij Bimal terecht hij kopte op de lat, de bal kwam bij Pieter maar hij schoot op de paal. In de 10de minuut was het weer eens raak, deze bal scoorde Dani weer met een balletje in de hoek 2-0! Na de aftrap kreeg Dani de bal, hij gaf voor op Stef hij schoot de bal uit de lucht erg hard over. Maar 2 minuten na die kans was het wel raak voor Stef, Dani schoot de bal recht op de keeper de bal kwam bij Stef vlak voor de achterlijn schoot hij tegen de keeper en de bal verdween in het doel. 2minuten na de 3-0 werd het al 4-0 dit keer was Pieter trefzeker. In de laatste minuut van de eerste helft kreeg Baronie nog een corner Terheijden kreeg de bal niet goed weg en de bal kwam voor de voeten van de tegenstander die schoot rustig in het hoekje. (ruststand 4-1)

Tweede helft

Terheijden had de aftrap, maar Baronie speelde de tweede helft veel feller dan Terheijden. Maar Terheijden scoorde wel in de 6de minuut van de tweede helft Cesar gaf de bal diep op Stef, die ging de tegenstander op snelheid voorbij en schoot de bal over de keeper in de goal. 3minuten na de 5-1 werd het 5-2 door een foutje van Sven de keeper, de bal kwam op hem afrollen maar hij schatte verkeerd in waardoor de bal in de goal terecht kwam. Baronie begon te geloven in een goed resultaat want 4 minuten na de 5-2 werd het 5-3 dit keer uit een corner de bal werd er perfect in gekopt. Terheijden begon meer en meer te verslappen daardoor werd het ook nog 5-4. In de laatste minuten moest Terheijden echt zijn best gaan doen. Baronie kreeg nog een vrijetrap net buiten de 16, omdat Bimal de tegenstander lelijk trapte. Er werd door Baronie gescoord maar hij werd afgekeurd wegens buitenspel.

Eindstand (5-4) de scheids vandaag was Johan Buijnsters

Verslag geschreven door Stef Bruijns.