facebooklogo   twitterlogo
Aankomende activiteiten
S.V. Terheijden en Optisport
knipselzedsop
Sponsors
Het Weer in terheijden
12°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 71%
Windkracht: 2m/s ONO
Max 13 • Min 13
20°
Zo
22°
Ma
25°
Di
Weer in OpenWeatherMap
Login Pagina’s Staf & vrijwilligers

Terheijden 1 zet NOAD opzij

Het eerst van Terheijden heeft ook het tweede duel van het seizoen gewonnen. In het thuisduel tegen NOAD won de ploeg uiteindelijk met 2-1. In de rust stonden beide ploegen nog op gelijke hoogte.

Het duel was slechts 1 minuut onderweg toen Terheijden al het eerste succes boekte van de middag. Een bal viel rond de zestien voor de voeten van middenvelder Tim Ovington. Vol overtuiging schoot hij de bal binnen.

Na een sterke openingsfase van de thuisploeg kwamen de bezoekers uit Tilburg beter in het spel. Beide ploeg kregen sporadisch een kans, maar het was alleen NOAD dat een bal in het net kreeg. Keeper Dennis Reniers was kansloos op een schot dat van richting werd veranderd.

In de tweede helft herpakte Terheijden zich uitstekend. NOAD, nummer 2 in de competitie, kwam nauwelijks meer voor het goal van Terheijden en aan de andere kant werd het wel steeds gevaarlijker. Pas in de laatste 20 minuten ging het duel echt los. Een treffer van Terheijden werd afgekeurd, desondanks bleef de overtuiging voor een overwinning aanwezig.

Daarna ging het snel. Een rode kaart voor NOAD en het verlossende doelpunt voor Terheijden. De uitstekend spelende Selwin Hulsman zette goed door, waarna invaller Joris Noort klaar stond om de bal het laatste zetje te geven om de bal over de lijn te krijgen.

Met 10 man was het verzet van de bezoekers totaal verbroken en in de laatste minuten kreeg Terheijden enkele grote kansen. Het leverde echter geen derde treffer van de middag op. Door de overwinning heeft Terheijden goede zaken gedaan in de tweede periode.

Opstelling: Dennis Reniers; Selwin Hulsman, Cyril van Ginneken, Robin van Gurp (Casper van Nijnanten), Paul Heessels; Dejan Ivanek, Tim Ovington, Bas-Jan de Bree, Nikica Ivanek; Dennis Hoogveldt (Mitchell Bouwman) en Ron Musolf (Joris Noort).