facebooklogo   twitterlogo
Aankomende activiteiten
S.V. Terheijden en Optisport
knipselzedsop
Sponsors
Het Weer in terheijden
17°
geheel bewolkt
Luchtvochtigheid: 82%
Windkracht: 5m/s ZW
Max 18 • Min 17
17°
Ma
20°
Di
19°
Wo
Weer in OpenWeatherMap
Login Pagina’s Staf & vrijwilligers

Terheijden 1 pakt op de valreep drie punten

Een week voor het vrije weekend vanwege carnaval trad het eerste aan tegen TVC Breda. Uit op sportpark “De Kwakkelhut” leek het duel te eindigen in een bloedeloos gelijkspel, maar in de extra tijd scoorde Terheijden de verdiende winnende treffer.

De eerste kans was voor TVC Breda, maar de grootste kansen waren voor Terheijden. Onder andere het spitsenduo Nick van Ommen en Dennis Hoogveldt kreeg enkele goede mogelijkheden,  het leverde echter niks op. Het overwicht was voor Terheijden, dus dat was ook ploeg die aanspraak maakte om meer.

Ook in de tweede helft bleef het spelbeeld op het moeilijk bespeelbare veld hetzelfde. Terheijden verzuimde om de openingstreffer te maken via enkele pogingen. De thuisploeg kwam niet verder dan een schot die knap werd gekeerd door doelman Sjoerd Hop.

In de slotfase moest Terheijden oppassen voor de lange ballen van TVC, maar echt gevaarlijk werd het niet.  Toen de thuisploeg rood kreeg (2 keer geel) konden de bezoekers nog 1 keer aanzetten. En dat resulteerde in de extra tijd in alsnog een treffer. Een corner van Mitchell Bouwman werd bij de tweede paal vol overtuiging binnen geschoten door Bas-Jan de Bree. Zo boekte Terheijden 1 de vijfde overwinning op rij.

Opstelling: Sjoerd Hop; Yorick van Nijnanten, Cyril van Ginneken, Paul Heessels, Casper van Nijnanten; Dejan Ivanek, Tim Ovington, Bas-Jan de Bree, Alex de Peijper (Mitchell Bouwman); Dennis Hoogveldt (Reinoud Louman) en Nick van Ommen.