Windkracht: 3m/s ONO

Terheijden 1 kent weinig problemen met RCD 1

In de uitwedstrijd tegen RCD heeft Terheijden 1 een makkelijke overwinning geboekt. Het eerste stond in rust met 2-0 voor en gaf deze niet meer weg. Het duel eindigde uiteindelijk in 3-0.

Na een weekend zonder voetbal vanwege de slechte weersomstandigheden mocht Terheijden aantreden tegen laagvlieger RCD. Het duel was in de beginfase weinig verheffend, maar de bezoekers waren duidelijk sterker.

Terheijden leek op voorsprong te komen, maar een treffer van Ron Musolf werd op wonderbaarlijke wijze afgekeurd. Even later zorgde de uitstekend spelende Dejan Ivanek alsnog voor de openingstreffer. In scrimmage kon hij de bal van dichtbij binnen schieten.

RCD kwam aan de andere kant nauwelijks voor de goal. Niet geheel onlogisch werd de voorsprong vergroot. Dennis Hoogveldt werd diep gestuurd. De spits verschalkte de keeper door bal over hem heen te tikken. En zo kon Terheijden tevreden de kleedkamer in gaan.

In de beginfase van de tweede helft was het beeld niet veel veranderd. Het overwicht was voor Terheijden, maar er gebeurde weinig. Even leek de thuisploeg zich te herpakken, maar de zestien werd telkens het eindstation. Niet lang daarna herpakte het eerste zich en kreeg het weer volop kansen.

Pas in de laatste minuut van de wedstrijd werden de kansen echt afgemaakt. Invaller Mitchell Bouwman vond de vrije Nick van Ommen. De andere invaller faalde 1 op 1 met de keeper niet. Zo kon Terheijden de vierde overwinning op rij bijschrijven.

Opstelling: Sjoerd Hop; Selwin Hulsman (Reinoud Louman), Cyril van Ginneken, Paul Heessels, Yorick van Nijnanten; Dejan Ivanek, Tim Ovington (Nick van Ommen), Bas-Jan de Bree, Alex de Peijper; Dennis Hoogveldt en Ron Musolf (Mitchell Bouwman).