mist
Windkracht: 2m/s Z

Doel sponsorcommissie

Een vereniging zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. Daarom zijn wij enorm blij dat zoveel bedrijven de weg naar onze vereniging hebben gevonden. Maar wij kunnen nog altijd nieuwe sponsors gebruiken. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met onze mensen van de sponsorcommissie.

Activiteiten sponsorcommissie

We hebben het afgelopen jaar twee activiteiten georganiseerd. Een wijnproeverij bij topslijterij van Dongen en een sponsoravond met Theo Mommers (toen nog directeur NAC Breda). Daarnaast hebben we een kaarsen actie opgezet om doelen te financieren voor de jeugd. Daarnaast hebben we ook een enveloppen actie opgezet om zo jassen te financieren voor de kaderleden.

Tarieven reclame borden

Afmeting 320cm x 80cm x 8mm
Bord inclusief belettering
Plaatsen bord voor 3 jaar / per jaar (deze worden per jaar gefaktureerd)
Prijzen zijn excl 21% b.t.w.

Draag je als lid een bord sponsor voor drie jaar aan dan ontvang je een gratis trainingspak!

Topsponsor: Aannemersbedrijf Rasenberg Terheijden
Kledingsponsor: Kelme

Balsponsors

Het sponsoren van de wedstrijdbal kost € 75 ,-. Van de opbrengst hiervan worden nieuwe wedstrijdballen gekocht. Balsponsor wordt op scherm in kantine vermeld en voor de wedstrijd omgeroepen ook wordt de balsponsor op flyer van de wedstrijd vermeld en die worden bij de vereniging en bij verschillende winkels en cafés etc. in Terheijden opgehangen.

Contact? Mail naar: sponsorcommissie@svterheijden.nl

Tarieven kleding sponsoring

Op deze pagina kan meer informatie worden gevonden over de prijzen voor kleding bij Terheijden

Tenue’s

Tenue pupillen
(9 spelertjes 1 keeper): shirt, broek ,sokken incl. bedrukking logo en rugnummer:
Keeperhandschoenen pupillen:
Tenue senioren
(15 personen 1 keeper): shirt, broek,sokken ,keeperhandschoenen en teamtas Incl. bedrukking logo en rugnummer:
Keeperhandschoenen senioren:
De tenues worden 3 seizoenen gedragen  en zijn niet overdraagbaar naar ander elftal

Prijzen zijn excl b.t.w.

Andere kleding

Werkpak bestaande uit shirt en broek

Regenjas

Winterjas

Warming Up shirt

Bermuda

Poloshirt pique (ook in kindermaten)

Sweatshirt (ook in kindermaten)

Minimale afname vanaf  5 stuks

Rugzak

Pupillentas zonder ondervak

Pupillentas met ondervak

Seniorentas

Teamtas

Sokken)

Prijzen zijn incl. b.t.w.

Prijzen zijn excl. portokosten.