Het laatste Nieuws
Oudere berichten kun je vinden op de berichtenpagina
zwaar bewolkt
Windkracht: 3m/s WZW

Doel sponsorcommissie

Een vereniging zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. Daarom zijn wij enorm blij dat zoveel bedrijven de weg naar onze vereniging hebben gevonden. Maar wij kunnen nog altijd nieuwe sponsors gebruiken. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met onze mensen van de sponsorcommissie.

Activiteiten sponsorcommissie

We hebben het afgelopen jaar twee activiteiten georganiseerd. Een wijnproeverij bij topslijterij van Dongen en een sponsoravond met Theo Mommers (toen nog directeur NAC Breda). Daarnaast hebben we een kaarsen actie opgezet om doelen te financieren voor de jeugd. Daarnaast hebben we ook een enveloppen actie opgezet om zo jassen te financieren voor de kaderleden.

Tarieven reclame borden

Afmeting 320cm x 80cm x 8mm
Bord inclusief belettering
Plaatsen bord voor 3 jaar / per jaar (deze worden per jaar gefaktureerd)
Prijzen zijn excl 21% b.t.w.

Draag je als lid een bord sponsor voor drie jaar aan dan ontvang je een gratis trainingspak!

Topsponsor: Aannemersbedrijf Rasenberg Terheijden
Kledingsponsor: Kelme

Balsponsors

Het sponsoren van de wedstrijdbal kost € 75 ,-. Van de opbrengst hiervan worden nieuwe wedstrijdballen gekocht. Balsponsor wordt op scherm in kantine vermeld en voor de wedstrijd omgeroepen ook wordt de balsponsor op flyer van de wedstrijd vermeld en die worden bij de vereniging en bij verschillende winkels en cafés etc. in Terheijden opgehangen.

Contact? Mail naar: sponsorcommissie@svterheijden.nl

Tarieven kleding sponsoring