Het laatste Nieuws
Oudere berichten kun je vinden op de berichtenpagina
zwaar bewolkt
Windkracht: 3m/s WZW

S.V. Terheijden en Optisport Zwembad De Wisselaar werken samen!

image001

image002

Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Schrijf je iemand in voor zwemles bij Zwembad De Wisselaar via S.V. Terheijden en steun je voetbalvereniging! Iedere ingeschreven zwemlesser levert een bijdrage op aan de clubkas!

• De leukste zwemles
  • Uniek beloningssysteem motiveert je kindoptisport_logo_sblv-dordrecht_cmyk
  • Leren zwemmen in een veilige omgeving
  • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs
  • Vorderingen volgen via het online leerlingvolgsysteem
  • Met iedere via S.V. Terheijden ingeschreven zwemlesser spek je de clubkas!
  • Bij aankoop van de eerste 13-lessenkaart bij Zwembad De Wisselaar een extra les gratis!
  • Vier je teamfeestje met korting bij Zwembad Sonsbeeck, aanmelden via het bestuur
  • Zet je in voor de vereniging en win een uur gratis trainen bij Indoor Soccer Breda, aanmelden bij het bestuur
  • Exclusieve inschrijfformulieren vind je bij het bestuur, deze zijn nodig om de kas te spekken en korting te krijgen op de eerste zwemleskaart!