Windkracht: 6m/s N

Passie en strijd leveren Terheijden 1 overwinning op koploper

Terheijden 1 heeft op uitstekende wijze de competitie hervat. Op eigen veld leverde het team een uitmuntende prestatie door koploper Oosterhout naar huis te sturen zonder punten. De wedstrijd eindigde in 1-0.

Vanaf minuut waren de toeschouwers getuige van een duel met veel passie, waarin Terheijden hardwerkend de betere ploeg was. Geheel verdiend kwam Terheijden binnen de eerste 10 minuten op voorsprong. Nick van Ommen legde de bal met het hoofd klaar voor collega spits Ron Musolf. De spits twijfelde niet en schoot de bal onberispelijk binnen.

Ook na het doelpunt bleef het duel zeer aantrekkelijk. Het was misschien niet het mooiste voetbal, er werd wel om elke meter gevochten waarbij de thuisploeg als de winnaar uit de bus kwam. Terheijden kreeg via o.a. Ron Musolf enkele goede kansen, maar het lukte niet om de score te vergroten.

In de tweede helft was het overwicht logischerwijs wat minder, maar Terheijden bleef goed overeind. De bezoekers hadden bijna geen kansen en anders stond de jarige doelman Dennis Reniers wel in de weg.

Aan het einde werd de druk wel groter, maar het leverde opnieuw weinig kansen op voor Oosterhout. Terheijden wilde het duel definitief op slot gooien, maar de kansen die werden gecreëerd werden niet afgemaakt. Doordat er aan beide kanten geen doelpunt meer viel kon Terheijden de overwinning vieren in de kleedkamer en kantine.

Opstelling: Dennis Reniers; Selwin Hulsman (Yorick van Nijnanten), Cyril van Ginneken, Robin van Gurp, Paul Heessels; Dejan Ivanek, Tim Ovington, Bas-Jan de Bree, Nikica Ivanek (Mitchell Bouwman); Ron Musolf (Alex de Peijper) en Nick van Ommen.