Windkracht: 3m/s ONO

Ook senioren mogen weer in de wei

Vanaf a.s. maandag mogen de seniorentrainingen weer worden hervat. Weleens waar met de nodige restricties.

De trainers en leiders hebben inmiddels een mail gehad met oa de vraag “Willen jullie weer gaan trainen?” Hierna kunnen we een planning maken wie wanneer terecht kan. De mogelijkheden zijn vooralsnog, maandag, dinsdag en donderdag tot 19.30 u of na 21.00 uur en vrijdag. De jeugd traint op woensdag en zaterdag. De selectie op dinsdag en donderdag. Dit alles omdat we minimaal de komende 6 weken alleen het kunstgrasveld kunnen gebruiken i.v.m onderhoud natuurgrasvelden.

De strikte voorwaarden zijn:

*GEEN partijvormen

*1,5m uit elkaar blijven

*kleedkamers, kantine en theehuisje  blijven dicht.

*Omkleden doen we thuis, alleen voetbalschoenen wisselen we op het veld.

*Alleen 1 trainer per keer in ballenhok.

*Pionnen, hoedjes en overige trainingsmaterialen voor de training en na de training ontsmetten.

*Ben jij of een van je huisgenoten verkouden, snotterig of koorts, dan blijf je thuis.

*Geen “kijkers” langs het veld, sportpark is nog steeds verboden terrein voor niet actief aan de training deelnemende personen.

Realisering is alleen mogelijk als iedereen zich strikt aan de regels houdt en gezond blijft.

We doen een dringend beroep op een aantal personen zich te melden om op te treden als corona coördinator tijdens de  trainingen. Dit is een van de voorwaarden die gesteld wordt door de gemeente.

Voor de jeugd kun je je melden bij Mario de Peijper

Voor senioren bij Jan Tempelaars

Namens bestuur