mist
Windkracht: 4m/s N

Nieuwjaarsreceptie 2014

Het eerste weekend in een nieuw jaar; dat betekent bij S.V. Terheijden de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Sinds enige jaren worden er onderlinge wedstrijden gespeeld, waarbij de seniorenelftallen, aangevuld met de A Junioren in teams van verschillende samenstelling in een zeer prettige sfeer elkaar “bestrijden”. Onder het genot van warme glühwein en aangename muzikale klanken hebben de toeschouwers staan genieten van de verrichtingen. Het spelplezier had duidelijk de overhand.

Door de afwezigheid van de voorzitter, Jan Tempelaars, die op oudejaarsdag is opgenomen in het ziekenhuis met long/ademhalingsproblemen, moest er even geschakeld worden.

Zijn vrouw Karien heeft de moeite genomen om toch nog even langs te komen op de receptie en van die gelegenheid gebruik gemaakt om de aanwezigen toe te spreken, zodat ze niet iedereen apart te woord hoefde te staan en iedereen hetzelfde verhaal hoorde hoe Jan in het ziekenhuis is beland. Natuurlijk wensen wij Jan Tempelaars een spoedig herstel toe.

De gebruikelijke terugblik op 2013 als ook de blik naar 2014, kwam aan de orde tijdens de toespraak die voor deze gelegenheid werd gedaan door de penningmeester, Ton Verwijmeren.

Voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en nog steeds als elftalleider van Terheijden 2 werd Rinus Wirken even in het spotlight gezet om de waardering hiervoor kenbaar te maken.rinuswirken

Maar hij was niet de enige die in het spotlight werd gezet. Die eer viel ook te beurt aan Cees Damen.

ceesdamen1

Omdat Cees 50 jaar lid is van onze vereniging en nog steeds actief is in de Senioren Commissie, voorheen diverse andere vrijwilligerstaken op zich heeft genomen (na zijn actieve spelersloopbaan o.m. elftalleider van Terheijden 1 en betrokken geweest bij diverse verbouwingen/nieuwbouw activiteiten) heeft het Algemeen Bestuur Cees Damen benoemd tot Erelid van S.V. Terheijden. Cees van harte gefeliciteerd hiermee. Zijn naam zal ook worden toegevoegd aan de plaquette met Ereleden in onze kantine.

Niet alleen wij als vereniging zijn blij met een dergelijk actief lid van de vereniging, maar ook de KNVB weet dit te waarderen.

ceesdamen2

Namens de KNVB was Joep Timmermans aanwezig om Cees de zilveren speld uit te reiken als blijk van waardering. Op verzoek van Joep Timmermans heeft Cees zijn vrouw geholpen met het op een juiste manier bevestigen van deze speld.De aanwezigen hebben onder het genot van een hapje en drankje de onderlinge contacten nog verstevigd en zo het nieuwe jaar goed begonnen op de vereniging.

Tot slot wenst de Senioren Evenementen Commissie en het Algemeen Bestuur

Iedereen een goed, gezond, plezierig en zeker een sportief jaar toe!