Windkracht: 5m/s NNO

Lappenmand

LAPPENMAND:

Een aantal weken geleden heeft Jan den Ridder tijdens een wedstrijd die meer op rugby – dan een voetbalwedstrijd leek, zijn sleutelbeen gebroken.

Een waardeloze blessure natuurlijk wat de nodige tijd zal vergen om te herstellen.

Fijn is het om te zien dat Jan zijn ploeg niet in steek laat en iedere zaterdag toch gewoon aanwezig is om zijn team aan te moedigen.

Alle hulde hiervoor !.

Afgelopen zaterdag heeft Roos van de Broek ook al enorme pech gehad door haar arm te breken in de uitwedstrijd tegen Gilze.

Maar zelfs hierdoor liet Roos zich niet afschrikken en heeft ze de wedstrijd keurig uitgespeeld en daarna nog zelfs met haar eigen team een wedstrijd gespeeld!!!

Tevens heeft ze nu al beloofd om zaterdag gewoon weer aanwezig te zijn om haar team aan te moedigen.

Wat een kanjer !.

Namens de JC ( Mario, Ron, Ronald) wens ik beide spelers heel veel sterkte met het herstel.

Hopelijk tot snel op het voetbalveld

Peter Stoof