half bewolkt
Windkracht: 2m/s NO

Keepersschool Diego van start bij SV Terheijden

Keepersschool Diego is flink aan de weg aan het timmeren. Op dit moment traint de keepersschool op de velden van Beek Vooruit, Unitas’30 en VV Gilze en vanaf Maart 2018 komt daar SV Terheijden ook bij. Ex-prof Maik van den Kieboom zal deze trainingen daar gaan verzorgen.

Ook organiseert Maik van den Kieboom, 2 gratis inlooptrainingen om iedereen kennis te laten maken met zijn trainingswijze.

Waar: SV Terheijden
Wanneer: 16 en 23 februari 2018
Hoe laat: 18:30 tot 20:00

Bij voldoende animo zal Maik van den Kieboom een 10 weekse cursus gaan starten bij SV Terheijden. Deze keeperscurus zal van start gaan op zondag 2 maart. De kosten van deze 10 weekse cursus bedraag €125 en leden van SV Terheijden krijgen 20% korting. Uiteraard zijn leden van andere voetbalverenigingen ook van harte welkom voor de keeperscurus bij SV Terheijden. De cursus is bestemd voor alle jeugdkeepers in de leeftijdscategorie 6 t/m 17 jaar. Meiden zijn ook van harte welkom.

AANMELDEN VOOR DE VRIJE INLOOPTRAININGEN? STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR INFO@KEEPERSTALENT.NL

Hierdoor stelt Maik van den Kieboom zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Maik van den Kieboom, 26 jaar en ik kom uit Breda. Vanaf mijn 14e heb ik in de jeugd van RKC Waalwijk gespeeld. Na 4 jaar in de jeugd te hebben gevoetbald heb ik de overstap gemaakt naar het eerste elftal en heb ik mijn eerste profcontract getekend. Na een aantal jaar achter Jeroen Zoet op de bank te hebben gezeten bij RKC Waalwijk, ben ik verhuurd aan FC Eindhoven en heb ik 20 wedstrijden in de Jupiler League gespeeld. Naast mijn carriere als profkeeper ben ik vanaf mijn 16e al bezig met keeperstraining geven, na een periode van 4 jaar keeperstrainer te zijn geweest bij de jeugd van RKC Waalwijk, Willem II en Den Bosch en bij verschillende keepersscholen, hebben Keepersschool Diego en ik de handen ineen geslagen en gaan wij vanaf maart 2018 een samenwerking aan bij SV Terheijden. Ik heb er enorm veel zin in om de nieuwe generatie topkeepers tips en tricks te laten zien om een betere keeper te worden. Zie ik je in maart?