mist
Windkracht: 3m/s OSO

Jo19-2 trein dendert maar door

In de bekercompetitie werden er goede resultaten geboekt. De eerste thuiswedstrijd tegen Dubbeldam leverde een 5-0 overwinning op.
De daarop volgende wedstrijd moest afgewerkt worden in Zwijndrecht tegen VVGZ. Deze tegenstander had hun eerste bekerduel met 6-1 gewonnen. Gezien de wedstrijd van enige jaren geleden, toen Terheijden daar een forse nederlaag incasseerde, was de vraag, hoe zou dit aflopen? Het antwoord was klip en klaar. Na een vroege 1-0 achterstand werd de wedstrijd door onze mannen vlug rechtgezet. Uitslag 2-6. Op naar de derde wedstrijd in deze poule. Door de twee vrij forse overwinningen was de overtuiging, dat deze wedstrijd tegen Boeimeer A-2 feitelijk niet meer mis kon en mocht gaan. Ook in deze wedstrijd liepen onze boys een vroege achterstand op. Maar ook in deze wedstrijd werd een en ander snel rechtgezet. De uitslag was vernederend voor de tegenstander. Met een 11-1 overwinning werd de thuishaven Terheijden weer opgezocht.
Het eindresultaat mocht er zijn 3 gespeeld, 3 gewonnen, doelcijfers 22-3 !!
Op naar de knock-outfase, waar thuis tegen Boeimeer A-1 aangetreden moet worden.

Benieuwd naar de competitie. Begonnen werd met een uitwedstrijd tegen SAB. Geen gemakkelijke tegenstander, maar ook deze klus werd vakkundig geklaard. Uiteindelijk keerden wij met een verdiende 3-1 zege huiswaarts. Hierna volgde de thuiswedstrijd tegen het elftal van
Boeimeer, waarvan in de bekerpoule met 11-1 gewonnen werd. Ook deze wedstrijd werd gewonnen en met de ongelooflijke cijfers van 18-0 werd de tegenstander naar huis gestuurd. Wat zou de derde wedstrijd brengen ?
Het was de uitwedstrijd tegen Irene uit Den Hout. Alsof het zo hoort, moest er ook deze keer eerst weer een tegendoelpunt geïncasseerd worden voor onze ploeg op gang kwam. Het uiteindelijke resultaat was wederom een zeer verdiende 1-3 overwinning.
Na deze overwinning is de A-2 trotse koploper met 9 punten uit 3 wedstrijden.
Een woord van lof voor de trainer is hier wel op zijn plaats. Jack weet door zijn optreden het beste bij de spelers naar boven te halen en zolang zij naar zijn aanwijzigingen luisteren en daar gevolg aan geven, kunnen er nog leuke resultaten behaald worden met deze groep.
Jack en manschappen bedankt voor het kijkgenot van de laatste 6 weken en probeer dit nog enige tijd voort te zetten.

Ed Kools