mist
Windkracht: 2m/s Z

gezellige bedrijvigheid tijdens de herfstvakantie op het sportpark SVT

Afgelopen zaterdag was het, ondanks de herfstvakantie, erg druk op ons sportpark. Spelers, speelsters, trainers, leiders, opvallend veel enthousiaste ouders als trouwe supporters waren al erg vroeg van de partij. Het was heel leuk om te zien dat op zeer fanatieke wijze ieder team 3 onderlinge partijtjes speelden. Na afloop mocht iedereen nog een keer latje trappen en de lat werd geregeld vol geraakt. Goed gedaan allemaal 👍🏽
En complimenten voor het genomen initiatief !

Na een periode van intensieve trainingen mochten onze mini’s voor het eerst een officiële wedstrijd spelen. En wat voor een wedstrijd ! Een heuse allergrootste derby tegen concurrent VCW uit Wagenberg voor onze allerkleinste. Langs de kant was het ook erg druk en heerste een ontspannen sfeer. Al snel bleek dat onze rode buren voetbaltechnisch iets vaardiger waren. 10 minuten voor tijd was het 10-0 voor VCW. Maar SV terheijden liet de kopjes niet hangen en bleef strijden voor iedere grasspriet. En jawel, 2 minuten voor tijd werd dit harde werken beloond met een welverdiende schitterende treffer.
Goed gedaan allemaal ! En lekker fanatiek blijven trainen en als team hard werken voor en met elkaar. En beste ouders. Blijf zo positief supporteren !!! Dan komt het zeker goed !

Berichtje vanuit de Jeugd TC