facebooklogo   twitterlogo
Aankomende activiteiten
Latje Trap Competitie

#NaamTeam
Punten
1Sjors RiticoJO19-2
17
2Ruben SibonZon 1
16
3Floris StoofJO11-1
15
4Jordi WirkenJO19-1
14
5Chris de PeijperJO15-2
0

Klik hier voor de totale tussenstand.

S.V. Terheijden en Optisport
knipselzedsop
Sponsors
Het Weer in terheijden
17°
half bewolkt
Luchtvochtigheid: 59%
Windkracht: 3m/s N
Max 17 • Min 16
18°
Vr
21°
Za
24°
Zo
Weer in OpenWeatherMap
Login Pagina’s Staf & vrijwilligers

Geweldig weekend

Wat een fantastisch weekend hebben we achter ons. Op vrijdag een benefietavond voor de Nierstichting. Dit ter nagedachtenis van onze kantinebeheerder Harold. De avond georganiseerd door zijn zoons Ben en Dirk was gezellig en leverde een mooi bedrag op voor de nierstichting. Zondag werd dit nog aangevuld door de jongens van het terheijdense streetleage team, zij collecteerden tijdens de wedstrijden nog eens een mooi bedrag bij elkaar.

Op zaterdag ging het feest gewoon door, het meisjesteam onder 11 en jongens onder 12 werden beiden kampioen. Jongens onder 12 hadden hier al de nodige ervaring in opgedaan waren inmiddels ook kampioen in de najaarsreeks. Voor de meisjes was het bijzonder, in hun eerste jaar dat ze “bestaan” gelijk kampioen. Beide teams, begeleiding nogmaals proficiat. 

Zondag volgde de afsluiting. Eerst onze Dames, ook zij behaalden het kampioenschap. Gevolgd door Terheijden 6, het feest was compleet. Om half drie trapte het eerste af tegen VCW. Het verlies in deze wedstrijd kon de feestvreugde niet meer bederven en het was nog lang onrustig in en rond de kantine.

Iedereen bedankt voor dit fantastische weekend. Bezoekers bedankt voor de goeie sfeer en natuurlijk dank aan onze vrijwilligers die tot het gaatje zijn gegaan om dit mogelijk te maken.

Namens het bestuur een trotse voorzitter.