Windkracht: 6m/s N

De SVT Sirene op 27 December 1947

svt1947Onlangs zagen wij, Jack Voogt en ik, het clubblad  waarvan de 1e jaargang is uitgegeven op 27 december 1947. De redactie werd toen gevormd door de heren M.Rompa, C.Oprins en J.Rasenberg.

Om de paar weken werden er artikelen in geschreven omtrent de wedstrijden, het trainen en het verlangen naar een mooi sportveld. Naast hoofzakelijk voetbal werden er ook artikelen in geplaatst van de korfbalvereniging, de tafeltennisafdeling en wandelsport.

Wedstrijdverslagen van Terheijden 1,2 en 3. Er waren ook twee jeugdteams.

Omdat dit boekwerkje in particuliere handen is zoeken wij (OUD)dorpsgenoten die nog in het bezit zijn van dit boekwerkje en bereid zijn dit aan ons af te staan.

De bedoeling hiervan is om dit boekje te bewaren in het archief van SV Terheijden en tevens om het te digitaliseren”

U kunt uw boekje afgeven bij Jack Voogt, Hoofdstraat 125 of bij mij Gentiaan 2, Terheijden.

Bij voorbaat onze dank voor jullie medewerking

Ad Frishert,
Gentiaan 2,