geheel bewolkt
Windkracht: 1m/s O

De Aftrap

Voorafgaand aan een geweldige feestmiddag opgeluisterd door “ het gekke span” en “nootgeval” uit Breda werd traditie getrouw op carnavalszaterdag de match van het jaar gespeeld bij sv TERHEIJDEN.

Terheijden selectie- G-team.

Ook dit jaar wist de selectie weer niet te winnen van deze bloedfanatieke spelers. Na afloop wist niemand te vertellen hoeveel het uiteindelijk was geworden.c1

c2

02 - carnavalZoals op de foto’s is te zien werd elk doelpunt uitbundig gevierd. Tevens een impressie van het feest.

01 - carnaval  03 - carnaval   07 - carnaval 08 - carnaval 09 - carnaval 10 - carnaval 11 - carnaval 12 - carnaval

De feestmiddag was ook weer zeer geslaagd, de DJ warmde de boel aardig op waarna de dweilorkesten uit Breda de boel op zijn kop wisten te zetten.

Een middag, integratie zoals het hoort te zijn. Spelers van, 1,2,3,4,5, en de dames verschillende vrijwilligers en natuurlijk de cliënten van SOVAK, ouders, begeleiders en ook hun vrijwilligers waren ruimschoots aanwezig.

De bar en de keuken werden ook deze keer weer gedraaid door vrijwilligers van beide organisaties.

c3

Het eerste feest zit er op, en dinsdag wordt het feest nog eens over gedaan met medewerking van de Meikevers en natuurlijk Prins Pierre den 2e en zijn raad van 11 en de  De Schraansers.

Jan Tempelaars.
Voorzitter sv TERHEIJDEN.