Windkracht: 2m/s ONO

Bestuursmedelingen

In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid hangt er de komende maanden een spandoek op ons sportpark. Hierop wordt aandacht gevraagd voor de landelijke actie voor het werven van pleegouders.

Ben jij de pleegouder die Deniz (6) en Fienke (11) zoeken?

Wist je dat er meer dan 22.000 pleegkinderen zijn in Nederland? Ook in onze gemeente zijn er kinderen en jongeren die bij pleegouders wonen, omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen. Af en toe een weekend of vakantie of zeven dagen in de
week. Dat hangt af van wat het beste is voor het kind. Door een hek beschikbaar te stellen helpt de sportvereniging bij het werven van nieuwe pleegouders.
Maak het positieve verschil in het leven van een kind…
Juzt is dringend op zoek naar nieuwe pleegouders die willen zorgen dat alle kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen, een warme plek hebben waar ze zich goed voelen. Pleegouders zijn geen superhelden, maar juist hele gewone mensen. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je minimaal 21 jaar bent en een pleegkind een stabiele en veilige leefsituatie kan bieden.
Er wachten nog steeds veel kinderen van 0 tot 18 jaar, op een veilige en stabiele plek. Nieuwe pleegouders zijn harder dan ooit nodig.
Informatieavond over pleegzorg
Juzt geeft op woensdag 22 november van 20.00 tot 22.00 uur een informatieavond over pleegzorg in Breda, Erasmusweg 34.
Op maandag 11 december van 20.00 tot 22.00 uur is er een informatieavond in het gemeentehuis te Rucphen, Binnentuin 1.
Heb je vragen of wil je graag meer weten over hoe je pleegouder kan worden, dan ben je van harte welkom. Graag aanmelden via https://www.juzt.nl/actueel/agenda/
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Breda.