Windkracht: 3m/s ONO

Bestuursmededelingen Januari 2018

Beste leden, ouders, supporters allereerst wens ik iedereen een sportief, gelukkig maar vooral een gezond 2018 toe. Het bestuur hoopt komende zaterdag velen  van u te mogen ontmoeten tijdens het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor onze jeugd en daarna vanaf 16 uur op de nieuwjaarsreceptie om elkaar de hand te schudden onder het genot van een hapje, drankje en een mooi stukje muziek.

Algemene ledenvergadering

Deze is inmiddels al weer enkele weken achter de rug.

Enkele belangrijke zaken daaruit voort komend zijn;

• het door het bestuur voorgestelde beleidsplan is met algehele stemmen aangenomen. Belangrijke punten in het beleidsplan, verbouwing kleedaccomodatie, inrichting kantine, sponsoring en vrijwilligers. Prioriteit ligt bij de verbouwing van de kleedaccomodatie en verbetering van de sfeer in de kantine (ideeën zijn welkom) en niet geheel onbelangrijk, per 1 januari 2018 wordt het sportpark op de trainingsdagen van de jeugd en op zaterdag tot na de laatste jeugdwedstrijden ROOKVRIJ. Tijdens de jaarvergadering werd hierop de vraag gesteld “hoe gaat het bestuur dit handhaven?” Niet alleen het bestuur is verantwoordelijk voor afgesproken maatregelen maar de vereniging. Ons motto ” U, Jij en Ik Samen zijn Wij Terheijden” is vooral hierbij belangrijk. Spreek elkaar aan, wijs elkaar op de afspraken.
  • Waarden en Normen. Ook hier is door een commissie een nieuw plan voor geschreven en aangenomen door de ledenvergadering. Respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter is het uitgangspunt.

Zowel concept notulen ALV, als beide beleidsstukken zullen zo snel mogelijk o de site verschijnen.

Het bestuur bestaat nu uit:
Voorzitter: Jan Tempelaars, hij neemt de plaats in van Mark Rijnders.
Secretaris: Natasja Weterings
Penningmeester: Peter van den Broek, hij neemt de plaats in van Ton Verwijmeren.
Senioren voorzitter: Niels Diepstraten

Er zijn nog steeds verschillende vacatures, jeugdvoorzitter , accommodatie / onderhoudscommissie voorzitter.

Kantinebeheerder
Het bestuur is erg blij met het aanbod van Dion van Gool om hier een rol in te gaan spelen. Hij werkt zich momenteel in om de inkopen van de kantine op zich te nemen.

Jos Schretlen blijft contactpersoon voor openstelling kantine en inzet bar en Keukenmedewerkers.